Kaunista kasvot 8 helpon perusneuvon avulla

toukokuu 11, 2017
Ei ole tarpeen ostaa kalliita kauneustuotteita, jotta voisit tehdä kasvoistasi nuorekkaat ja säteilevät. Tarvitset vain nämä 8 vinkkiä sekä sellaisen elämäntyylin, joka edistää terveyttäsi.

Kasvojen ihon hoito on äärimmäisen tärkeää, ja se onkin yksi kaikkein oleellisimmista asioista useimpien ihmisten kauneudenhoitorutiinissa.

Moni keskittää vaivannäkönsä siihen, että iho säilyisi kiinteänä, sileänä ja virheettömänä.

Onneksi ajan kuluessa on löydetty monen kosmeettisen tuotteen loistavat hyödyt – nämä tuotteet auttavat pitämään kasvojen ihon nuorekkaana ja terveenä.

Toisaalta on osoitettu, että tässä voidaan käyttää myös eräitä helppoja ja luonnollisia keinoja, jotka mahdollistavat ihon pitämisen täydellisessä kunnossa ilman, että tähän jouduttaisiin käyttämään suuria summia rahaa.

Seuraavaksi esittelemämme neuvot ovat helppoja toteuttaa, ja ne myös minimoivat vapaiden radikaalien aiheuttaman vahingon, joka saa aikaan ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tässä artikkelissa haluamme siis kertoa 8 parhaasta perusneuvosta kasvojen kauneudenhoitoa koskien – näitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää osana päivittäisiä rutiinejasi!

1. Päivittäinen puhdistus

kasvopesu

Kasvojen puhdistus päivittäin on avainasia ihonhoidossa. Puhdistusaineita käyttämällä voit pitää kasvojesi ihon sileänä sekä estää pulmia.

Näin voit poistaa likaa ja muita sellaisia tekijöitä, joita ihohuokosiisi kertyy.

Tämä puhdistus tulisi tehdä joka aamu ennen kuin laitat kasvoillesi meikkiäLisäksi tämä tulisi tietysti tehdä myös joka ilta ennen kuin menet nukkumaan.

Jos ihosi on rasvainen, voit myös ottaa avuksesi kosteat kasvopyyhkeet, mutta on kuitenkin tärkeää, että nämä pyyhkeet eivät aiheuta ihosi pH-arvon muuttumista.

2. Kuorinta

Kuorivat hoidot ovat loistava apu ihon pitämiseksi kauniina. Ne uudistavat ihoasi sekä edistävät sen hapettumista.

Nämä tuotteet on suunniteltu poistamaan kuolleita ihosoluja ja kaikenlaisia epäpuhtauksia. Tämä käsittää sellaiset epäpuhtaudet, jotka ovat ihon ulkopuolella.

Jos teet ihon kuorintaa yhden tai kaksi kertaa viikossa, voit helpommin pitää kasvosi sileinä, säteilevinä ja vapaina niistä epäpuhtauksista, joita liiallinen öljyisyys aiheuttaa.

Kuorinta on myös hyväksi sen kannalta, että voisit hankkiutua eroon mustapäistä, välttää auringon aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia sekä tasoittaa ihosi sävyä.

3. Kosteutus

juoda vettä

Ihon kosteuttaminen ei ole avuksi ainoastaan sisäisten elintesi kannalta. Kosteutus vaikuttaa nimittäin myös ihosi ulkonäköön.

Vesi on elintärkeä tekijä verenkierron edistämiseksi. Tämän tuloksena solusi saavat sitten enemmän happea ja joustavuutta.

Ihon kannalta on tärkeää juoda 6-8 lasillista vettä päivässä. Tämä pitää ihosi kiinteänä sekä saa sen näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta.

4. Aurinkosuoja

Niinkin yksinkertainen asia kuin päivittäin aurinkosuojan käyttäminen voi auttaa ihoasi pysymään täydellisessä kunnossa sekä vapaana ennanaikaisen ikääntymisen merkeistä.

Tämä suojatuote minimoi auringon UV-säteiden negatiiviset vaikutukset, ja siten se estää näppylöiden ja ryppyjen syntyä sekä torjuu ihon palamista auringossa.

5. Luonnolliset naamiot

kasvonaamio

Luonnolliset naamiot säännöllisesti käytettyinä ovat yksi mahtava apu ihollesi. Nämä naamiot ovat edullisia ja terveellisiä, ja niiden avulla voit antaa iholle lisää ravinteita.

On useita aineksia, joita suositellaan tämän tyyppisten hoitojen toteuttamisessa. Näihin kuuluvat sellaiset hedelmät, joissa on runsaasti vettä ja antioksidantteja, sekä jogurtti ja oliiviöljy.

On kuitenkin tärkeää valita kaikkein sopivimmat ainekset omaa ihotyyppiäsi ajatellen. Esimerkiksi ei ole hyvä idea käyttää öljyisiä aineksia, jos ihosi on rasvainen.

6. Tasapainoinen ruokavalio

On aina hyvin tärkeää pitää ruokavalio täysipainoisena ja tasapainotettuna. Tämä edistää sekä sisäistä terveyttäsi että ulkonäkösi säilymistä hyvänä.

Syö siis runsaasti sellaisia ruokia, joissa on paljon antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotta voisit pitää ihosi joustavana ja kiinteänä. Samaan aikaan voit näin vähentää riskiä ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä.

Lisäksi terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio torjuu liiallista happoisuutta ja myrkyllisiä aineita veressäsi. Tämä on suoraan yhteydessä kaikkiin suurimpiin ihon ongelmiin.

7. Kasvoharjoitukset

kasvoharjoitukset

Kasvojenkin lihaksia täytyy harjoittaa joka päivä. Tämä pitää ne kiinteinä, hyvässä kunnossa ja vahvoina.

Tällaiset harjoitteet ovat helppo konsti pitää kasvot rypyttöminä ja kiinteinä.

On monia sellaisia liikkeitä, joita kannattaisi tehdä päivittäin. Näihin kuuluvat muun muassa liioitellusti tehty vokaalien ääntäminen, kaulan venyttäminen sekä suutelun imitoiminen.

8. Myrkkyjen poistaminen

Säännöllinen myrkkyjen poistaminen on terveellinen tapa, ja se parantaa suoraan myös ihosi ulkonäköä.

Kiinnitä huomiota asiaan, mikäli ihollasi on näppylöitä, aknea tai paljon epätäydellisyyksiä. Nämä ovat nimittäin tulosta siitä, että kehossasi on myrkkyjä.

On olemassa eräitä helppoja tapoja puhdistaa elimistöä. Näihin kuuluvat vedenjuonti sitruunan kera aamiaisella sekä vihreiden juomien ja emäksisen veden juonti.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että ei ole välttämätöntä ostaa kalliita kaupan kauneustuotteita, mikäli haluat säteilevän kasvojen ihon. Kokeile näitä yksinkertaisia vinkkejä ja pidä elämäntyylisi terveellisenä, ja saat samat ihoa kaunistavat tulokset. 

Oletko siis valmis hoitamaan ihoasi luonnollisesti ja yksinkertaisesti?

UUTISIA VERKOSSA