Jogurtti-omenaviinietikkahoito jalkojen kovettumiin

heinäkuu 4, 2017
Vaikka jalkojen kovettumien poistamiseksi vaaditaankin useampi päivä, tulet huomaamaan ihosi pehmentyneen jo ensimmäisen kerran tehtyäsi tämän hoidon. Se torjuu myös tulehduksia, kuten jalkojen pahaa hajua, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Tietyn tyyppiset kengät ja jatkuva hankaus jaloissa saavat aikaan kärsimystä jokaisella askeleella. Tämä tuppaa olemaan suurin syy epämiellyttävän näköisiin kovettumiin, joita tulee jalkapohjiin, kantapäihin ja varpaisiin.

Kovettumat ovat ihomuutoksia, jotka johtuvat liiallisesta kuolleiden ihosolujen kerääntymisestä ja kosteutuksen puutteesta.

Kovettumien muodostuminen on useimmiten yhteydessä tämän ihoalueen puutteelliseen hoitoon. Vaikka asia onkin tärkeä, moni jättää huomiotta sen faktan, että myös jalat vaativat erityistä hoitoa.

Ongelmana tässä on se, että esteettisten seurausten lisäksi kovettumat ovat usein kivuliaita sekä lisäävät riskiä saada eräitä tulehduksia.

Koska tämä on vaarallinen asia, kovettumien hoito on tärkeää, ja tämän tekemiseksi on parasta kääntyä luonnollisten ainesten puoleen, jotka kuorivat ja korjaavat jalkojen ihoa.

Tässä artikkelissa haluamme siis kertoa eräästä erinomaisesta sekoituksesta, jonka ainekset ovat jogurtti ja omenaviinietikka. Tämä resepti nopeuttaa ihon korjaantumista samalla kuin se tarjoaa suojaa sieneltä.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jotta voisit pitää jaloistasi parempaa huolta helposti ja luonnollisesti!

Jogurtti ja omenaviinietikka jalkojen kovettumien hoidossa

Vaikka onkin monia asiantuntijoita ja kaupallisia hoitotuotteita kovettumien poistamiseksi jaloista, tämä resepti erottuu joukosta sen luonnollisten ainesten vuoksi, jotka parantavat jalkojen ulkonäköä tehokkaasti.

Molemmissa yhdisteissä on luonnollisia happoja ja kosteuttavia aineksia, jotka pehmentävät jalkojen kovaa ihoa samalla kun ne säätelevät sen pH-arvoa imeytyessään.

Lisäksi niiden tulehtuneisuutta torjuvat ja bakteereja estävät ominaisuudet ovat avuksi tulehdusten estämisessä.

Ajan kuluttua ne tulevat jopa lievittämään lihasten tulehtuneisuutta, mikä rauhoittaa kipua ja raskasta tunnetta jaloissa.

Lue aiheesta lisää: Poista jalkojen kovettumat tällä tehokkaalla hoidolla

Jogurtin hyödyt jalkojen hyvinvoinnille

Päähyöty jogurtin käytöstä jaloissa on se, että se tarjoaa niille runsaasti maitohappoa. Tämä yhdiste säätelee ihon luonnollista pH-arvoa, ja se estää sienen kasvua sekä samalla helpottaa kuolleiden ihosolujen poistamista.

Se sisältää myös merkittäviä määriä vitamiineja, mineraaleja ja muita kosteuttavia aineita. Kun nämä imeytyvät ihoon, ne pehmentävät sekä samalla nopeuttavat toipumisprosessia.

Jogurtilla on myös parantavia ominaisuuksia, antioksidantteja ja pehmittäviä ainesosia, jotka auttavat parantamaan jalkojen ulkonäköä jo muutamassa päivässä.

Omenaviinietikan hyödyt

Omenaviinietikka on yksi niistä tuotteista, joita on perinteisesti käytetty eniten jalkojen kunnon parantamiseksi.

Koska se sisältää etikkahappoa, se auttaa pehmentämään kovettumia sekä estää sienen kasvua. Sen yhdisteet menevät ihon lävitse helposti, ja se poistaa epäpuhtauksia, joita kertyy ihon pinnalle sekä tasapainottaa pH-arvoa liiallisen kuivuuden hallitsemiseksi.

Se myös luo suojaavan muurin bakteereja vastaan, mikä auttaa välttämään eräitä tulehduksia ja epämiellyttävien hajujen muodostumista jaloissa.

Lisäksi sen antibioottiset kyvyt tarkoittavat sitä, että kyseessä on tehokas ratkaisu halkeamien ja ihon haavojen hoitamiseksi.

Kuinka jogurttia ja omenaviinietikkaa käytetään kovettumien poistossa?

Ainesten tulisi olla täysin luomua. Maustettu jogurtti ja jalostettu omenaviinietikka eivät sisällä samanlaisia aineksia kuin alkuperäisessä muodossaan olevat tuotteet.

Tämän vuoksi ostaessasi kyseisiä tuotteita varmista, että ne ovat parasta mahdollista laatua, jotta voisit saada hoidostasi tehokkaimmat tulokset.

Lue aiheesta lisää: 7 parasta tapaa hyödyntää omenaviinietikkaa kotona

Tarvittavat ainekset

 • 1 dl maustamatonta jogurttia
 • 0,5 dl luomu-omenaviinietikkaa

Näin valmistat tämän hoidon

 • Sekoita jogurtti ja omenaviinietikka kulhossa.
 • Varmista, että ne sekoittuvat hyvin, ja laita sitten seosta jalkoihisi seuraavien ohjeiden mukaan.

Näin toteutat hoidon

 • Illalla ennen kuin menet nukkumaan, puhdista jalkasi kunnolla hajustamattomalla saippualla ja vedellä, ja laita seosta ihollesi.
 • Varmista, että peität jalkasi kunnolla etenkin niiltä kohdilta, joissa on kovettumia.
 • Anna seoksen vaikuttaa puolen tunnin ajan.
 • Tämän jälkeen liota jalkojasi lämpimässä vedessä 20 minuutin ajan.
 • Hiero sitten jalkojasi hohkakivellä, jotta voisit viimeistellä hoidon vaikutuksen.
 • Poista kuolleet ihosolut, huuhtele, ja kuivaa jalkasi hyvin.
 • Toista tätä hoitoa päivittäin, kunnes huomaat jalkojesi ihon olevan paremmassa kunnossa.

Muista, että jalkojen kovettumia ei voida poistaa vain yhden kerran tätä hoitoa tekemällä. Siksi sinun tuleekin toistaa sitä useamman kerran, kunnes huomaat ihon olevan terveemmän ja miellyttävämmän näköinen.

UUTISIA VERKOSSA