Hymyile vilpittömästi, älä tunteitasi naamioiden

marraskuu 29, 2016
Todelliset hymyt tarjotaan spontaanisti, ja ne kuvastavat ihmisen sisäistä hyvinvointia. Ne auttavat sinua tuntemaan olosi rauhalliseksi oman itsesi suhteen sekä saamaan yhteyden toisiin ihmisiin.

On sellaisia päiviä, jolloin on yksinkertaisesti mahdotonta saada hymyä kasvoille. Mieliala on maassa, stressi saa meidät uuvuksiin ja päivä alkaa enemmän paineen kuin toivon merkeissä, ja jopa vaatteiden päälle saaminen on tällaisissa tunnelmissa vaikeaa.

Ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, että useammin kuin kerran elämässäsi olet kävellyt kadulla ja törmännyt johonkin tuntemattomaan, joka hymyilee sinulle ilman mitään syytä, ja lähes tajuamatta asiaa itse, olet hymyillyt hänelle takaisin.

Hymyt ovat kauniita, ja ne luovat valon kasvoillesi sekä antavat sinulle paremman yhteyden ympärilläsi oleviin. Tämän lisäksi sanotaan, että ”hymy on naisen kaikkein kaunein kurvi”.

Siksi haluammekin tällä kertaa edistää sitä, että vapauttaisit itsesi sisäisistä taisteluistasi – unohda ahdistuksesi ja yksinkertaisesti hymyile.

Hymysi tulisi aina olla vilpitön, eikä sitä tulisi käyttää naamiona, jonka taakse voit piiloutua. Todellinen kauneus on onnellisuudessa. Ihmisen täytyy sopeutua lukuisiin asioihin ja päästä yli monenlaisesta, jotta hän voisi saavuttaa onnellisuuden.

Tällä kertaa kutsumme sinut siis miettimään hymyn tärkeyttä. Oletko koskaan ajatellut tarkemmin, mikä merkitys hymyllä on?

Kaikkein kaunein hymy on sellainen, joka kuvastaa sisäistä hyvinvointia

Olemme varmoja siitä, että olet jossakin muodossa kuullut seuraavan mietteen: ei ole mitään rohkeampaa kuin ihminen, joka näyttää iloista naamaa, vaikka hänen sielunsa on säpäleinä.

Tämä ei ole oikea tapa toimia. Kenenkään ei tulisi viettää osaa elämästään naamioitumalla joksikin sellaiseksi, mikä ei ole yhtenevää hänen sydämensä kanssa. Kun olet alamaissa, sinun tulee hyväksyä ja käsitellä tämä mielentila kunnolla.

Ihmisen ei ole hyvä käyttää naamioita, sillä ne tuppaavat vain syventämään negatiivisia tunnetiloja.

Naisen surullinen hymy

Hymyt ovat kaikkein voimakkain kieli, joka ihmisillä on käytössään. Tämä viestintätapa on nopeasti kenen tahansa ymmärrettävissä, ja se luo äkkiä yhteyden ihmisen tunneälyyn.

Vaikka et ehkä uskoisi tätä, ihmisen tunteita koskeva aivojen osa pystyy myös havaitsemaan eron surullisen ja onnellisen hymyn välillä. Kyseessä ei ole vain suun hienoinen kurvi, vaan ihmisen tunteet näkyvät selkeästi silmissä, eleissä, äänessä ja asenteessa.

Siksi on niin, että vaikka saatatkin kohdata päiväsi hymyn kera silloin, kun olet sisältä täynnä surua, ennemmin tai myöhemmin joku tulee huomaamaan asioiden todellisen tilan.

Kukaan ei voi kätkeä tunteitaan ikuisesti, eikä se myöskään ole terveellistä.

Tyttö itkee

Surullinen hymy naisen kasvoilla ei ole kaunis asia – se käsittää melankoliaa ja halua selvittää ihmistä vaivaavat surunaiheet. Älä anna tästä hymystä tulla kroonista tapaa, äläkä käytä naamioita tai huijaa toisia sanomalla, että ”kaikki on hyvin, ei minulla mikään ole”.

Ota aikaa itsellesi, jos sitä tarvitset. Selvitä kaikki ne solmut, jotka vievät sinulta hengitysilman ja onnellisuuden – älä hylkää sitä elintärkeää velvollisuutta, joka itsestäsi välittäminen ja kunnollinen tunteittesi käsittely on.

Mikä tahansa asia, joka jää huomiotta, on menetetty. Ja se asia, josta välitetään, toipuu. Ota siis taas yhteys sydämeesi, jotta voisit tehdä hymystäsi uudestaan kaikkein kauneimman kurvisi.

Hymy on mahtava viettelyksen väline

Et tarvitse täydellistä vartaloa ollaksesi viehättävä, etkä myöskään tarvitse kalliita vaatteita, viimeisintä muotia olevaa hiustyyliä tai tietynlaisia kenkiä. Naisen kauneus on hänen asenteessaan, joka välittyy läpi hänen hymystään, energiastaan ja itsetunnostaan.

Naisen hiukset

On myös hyvä muistaa, että hymyily ei ole vain sitä varten, että voisit vetää puoleesi ja vietellä toisen ihmisen. Useimmiten ihminen, jolla on hymy kasvoillaan, ei tee sitä siksi, että hänellä olisi jokin lisätarkoitus hymyllään.

Kyseessä on vain sisäisen maailmasi heijastus, mutta silti hymyllä on mahtava magneettinen voima. Ei ole epäilystäkään siitä, ettetkö olisi huomannut tätä aina ajoittain. Joskus ihminen, jota et välttämättä pidä suoranaisesti kauniina, voi kuitenkin hymyllään luoda voimakkaan viehätyksen.

Kyseessä on karisma – se tunne, jonka hymy välittää. Tällöin hymy luo kokemuksen varmuudesta.

Kaikkein viehättävin hymy on sellainen, joka syntyy ilman pakottamista, ja sellainen, johon sanat eivät voi vaikuttaa. Se on sitä, kun katse ei ole mihinkään pureutunut, ja nainen on tyytyväinen omiin ajatuksiinsa ja tuntee olonsa hyväksi.

On tärkeää muistaa, että nauru on mahtava tapa saada yhteys muihin ihmisiin nopeasti ja täydellisesti. Nauru on tarttuvaa, sillä ihmisen aivot tulevat ohjatuiksi ennen kaikkea myönteisten ajatusten voimasta. Positiiviset asiat auttavat ihmistä selviämään ja sopeutumaan paremmin ympäristöönsä.

Ehkäpä siis loppupäätelmänä kaikesta tästä voidaan sanoa samaa, jota totesimme jo artikkelimme alussa. Älä koskaan käytä hymyä peittääksesi huoliasi tai saadaksesi toiset ihmiset uskomaan, että sinä olet ihmeellisen vahva henkilö.

Ihminen, joka on todella vahva, pystyy tiedostamaan oman surullisuutensa, hyväksymään sen ja käyttämään sitä jatkaakseen elämäänsä suuremman voiman, arvokkuuden ja kauneuden kera. Hymy on kaikkein loistavin silloin, kun se on todella vilpitön.

UUTISIA VERKOSSA