Herkulliset kasviskeitot painonpudotukseen

Onko tavoitteenasi terveellinen painonpudotus? Kokeile näitä herkullisia ja ravinteikkaita kasviskeittoja, joilla kilojen vähentäminen onnistuu vaivatta ja terveyttä edistäen!

Jos haluat pudottaa painoa ilman, että teet samalla uhrauksia tai näännytät itseäsi, ja jotta voisit vähentää kiloja mahdollisimman hyvinvointia edistävällä tavalla, on oleellista muuttaa ruokavalio terveelliseksi.

Tällä tavalla voit ruoan avulla pudottaa painoa luonnollisesti, sillä useilla tuotteilla on tätä yritystä helpottavia ominaisuuksia.

Tässä artikkelissa jaammekin muutamia hyviä vinkkejä herkullisten painonpudotusta tukevien kasviskeittojen valmistamiseksi – nämä ovat hoikentavia ja lääkinnällisiä keittoja, joiden avulla voit paremmin polttaa kaloreita, vähentää rasvaa kehossasi sekä pudottaa kiloja.

Jatka siis lukemista, ja kokeile kasviskeittojen loistavaa tehoa painonpudotuksen apuna!

Painoa vähentävät kasviskeitot

kasvisliemi

Kotitekoiset kasviskeitot ovat erinomaisia vaihtoehtoja terveyden ylläpitämiseksi, ja ne parantavat vastustuskykyä sekä auttavat pudottamaan painoa terveellisesti ilman nääntymisen tunnetta ja ravitsemuksen puutteellisuutta.

Niissä on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja kuitua, ja ne ovat energiaa antavia sekä kylläisyyden tunteen tuottavia.

Näitä keittoja voidaan nauttia kuumennettuina koleina vuodenaikoina, kuten myös kylminä silloin, kun ilma on kuuma ja tarvitset viilennystä.

Ne ovat aina täydellinen lisäys hyvään ateriaan, ja toisaalta niitä voidaan nauttia pääruokalajina illallisilla.

Voit ensin nauttia keittoja aina silloin tällöin, jotta saisit tuntumaa siihen, miten kehosi reagoi. Olemme kuitenkin varmoja, ettet tule pettymään!

Seuraavassa on muutamia aineksia, joita kannattaisi ehdottomasti laittaa tällaisiin keittoihin mukaan, jotta voisit tehostaa painonpudotustasi sekä päästä tavoitteeseesi vaivattomammin.

Jatka siis lukemista, jos on tavoitteenasi terveellinen kilojen vähennys!

Lue aiheesta lisää: Selätä infektiot ja hajota munuaiskiviä tämän erityisen inkivääriteen avulla

Selleri

Selleri on aivan ehdoton aines keitoissa.

Sillä on ensinnäkin herkullinen maku, mutta lisäksi sellerillä on puhdistavia, nestettä poistavia ja hoikentavia vaikutuksia, mikä parantaa maksan ja munuaisten toimintaa.

Lisäksi selleri on myös erittäin hyödyllinen tuote ihon terveyden kannalta.

Pellavansiemenet ja chia-siemenet

Pellavansiemenet ja chia-siemenet liotettuina tai kuumennettuina nesteen kanssa tuottavat ”kasviliimoja”, jotka ovat erittäin hyödyllisiä aineita ihmisen ruoansulatukselle, sillä ne puhdistavat suolistoa sekä saavat aikaiseksi tunteen kylläisyydestä.

Jos lisäät nämä siemenet keittoihisi, voit pitää ruokiesi maut samoina, mutta voit kuitenkin säädellä paremmin suolistosi toimintaa. Näin voit torjua turvotusta sekä pudottaa painoa tehokkaammin, ja pystyt pitämään olosi kevyempänä.

Inkivääri

inkivääri

Inkivääri on eksoottinen mauste, joka antaa mehukkaan ja mausteikkaan maun ruoillesi samalla kun se aktivoi aineenvaihduntaasi, mikä auttaa polttamaan kaloreita tehokkaammin.

Mitä tulee painon vähentämiseen, inkiväärillä on myös nestettä vähentäviä vaikutuksia, joten kehosi voi poistaa ylimääräistä nestettä, jota jää varastoon ja joka saa kokosi kasvamaan.

Cayennepippuri

Cayennepippuri on tulinen mauste, joka lisäksi tehostaa aineenvaihduntaa, jotta painonpudotus kävisi vaivattomammin.

Jos et kuitenkaan pidä mausteisten ruokien syönnistä, voit lisätä tätä maustetta aterioihisi vähitellen, jotta voisit välttää sen tuottaman epämukavuuden.

Merilevä

Merilevä on mahtava tuote, jossa on A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, kuten myös fosforia, kalsiumia, kaliumia, rautaa, jodia ja natriumia.

Siitä saat myös pieniä määriä kasviproteiinia ja runsaasti kuitua. Kannattaa muistaa, että kalium, ei siis natrium, on se tekijä, joka antaa merilevälle sen suolaisen maun.

Merilevä auttaa pudottamaan painoa erilaisilla tavoilla:

  • Sen sisältämän jodin vuoksi se aktivoi aineenvaihduntaa, mikä sitten saa kehosi polttamaan enemmän kaloreita.
  • Se parantaa suoliston toimintaa.
  • Se lisää tunnetta kylläisyydestä.

Merivesi

Merivesi on syöntikelpoinen tuote, jota myydään luontaistuotteisiin erikoistuneissa liikkeissä ja joissakin supermarketeissa. Sitä voidaan myös kerätä talteen puhtailla alueilla.

Tämä juoma sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita, joilla ei ole niitä haitallisia vaikutuksia, joita suola elimistössäsi tuottaa. Se edistää munuaisten toiminnan tasapainottumista sekä tehostaa suoliston puhdistumista.

Voit käyttää tätä suolan kaltaisena tuotteena monen tyyppisissä ruoissa ja kastikkeissa.

Kaura

kaura

Kaura on hyvin ravinteikas vilja, jossa on paljon proteiinia ja kuitua. Lisäksi se antaa erittäin tehokkaasti tunteen kylläisyydestä.

Voit kauran avulla säädellä paremmin verensokerin tasojasi, mikä estää sitä, että saat ruoanhimoja ja siten syöt liikaa makeita tuotteita.

Voit nauttia kauraa raakana, mutta jos ruoansulatuksesi ei tästä kuitenkaan pidä, voit myös keittää kauraa niin makeutta kuin suolaisuuttakin käsittävien reseptien mukaisesti.

Kookosöljy

Yksi ruokalusikallinen ekstraneitsyt-oliiviöljyä päivässä antaa kehollesi hyvän määrän terveellisiä rasvoja, jotta voisit aktivoida aineenvaihduntaasi sekä vähentää rasvaa etenkin vyötärösi alueella.

Tätä öljyä tulee nauttia hyvälaatuisena ja raakana, ja myös jonkin aikaa, jotta se voisi tuottaa kehossasi nämä tehokkaasti terveyttä edistävät vaikutukset.

Kokeile kasviskeittoja, jos haluat herkullisen ja vaivattoman tavan painonpudotuksen vauhdittamiseksi – et tule katumaan!

Kategoriat: Reseptit Tags:
UUTISIA VERKOSSA