Helpot kauneusniksit jokaiseen päivään

Monet meistä tuhlaavat rahaa uusiin kauneustuotteisiin, jotka eivät lopulta kuitenkaan toimi – ainakaan sillä tavalla, kuin mainoksessa lupaillaan. Onneksi on olemassa monia helppoja kauneusniksejä, jotka voi toteuttaa oman kodin rauhassa, ja mikä parasta, ne eivät kevennä kukkaroa turhan paljoa. Lue lisää helpoista tavoista kohentaa ulkonäköä kotioloissa.

Helpot kauneusniksit jokaiseen päivään

1. Aloita aamu kylmällä suihkulla

Suihku

Kylmä suihku saattaa kuulostaa pelottavalta ajatukselta, etenkin talviaamuina, mutta älä huolestu. Suihkun ei tarvitse olla jäätävän kylmä, vaan lähinnä virkistävän viileä, korkeintaan kädenlämpöinen. Suihkun tulisi viilentää oloasi, mutta sinun ei tarvitse kärvistellä hampaat kalisten kylmän suihkun alla.

Miksi suosittelemme kylmää suihkua? Viilentävä suihku on loistava tapa aloittaa päivä. Kylmä vesi aktivoi verenkiertoa, kiinteyttää ihoa, stimuloi puolustusjärjestelmää, parantaa jalkakipuja, hidastaa suonikohjujen syntymistä ja parantaa ihon elastisuutta. Sen enempää syitä kylmälle suihkulle tuskin tarvitset.

Voit nauttia lämpimästä suihkusta päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa, mutta aamulla suosi aina viileää, virkistävää suihkua. Ihosi näyttää kirkkaalta ja tunnet olosi hyvin heränneeksi.

2. Tummat silmänaluset? Ei huolta!

Tummat-silmanaluset1

Näin voi tapahtua kenelle vain: heräät aamulla ja katsot peiliin, ja mitä näetkään? Tummat silmänaluset, jotka tuntuvat vievän kasvoilta kaiken energian ja kirkkauden. Tummat silmänaluset saavat sinut näyttämään vanhemmalta ja väsyneemmältä kuin oikeasti oletkaan. Heikentynyt verenkierto ja nesteen kerääntyminen edesauttaa tummien silmänalusten syntymistä ja vaikuttaa negatiivisesti yleisilmeeseesi.

Mutta mitä asialle sitten voi tehdä? Älä huoli, tummista silmänalusista pääsee nopeasti eroon ennen töihin lähtöä, sillä vanha lusikkakikka toimii loistavasti: laita kaksi lusikkaa viilenemään jääkaappiin kymmeneksi minuutiksi.  Sillä aikaa, kun lusikat viilenevät, leikkaa kurkusta kaksi viipaletta ja laita ne silmiesi päälle. Kurkku kiihdyttää silmien alueen verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa.

Kun kymmenen minuuttia on kulunut, ota lusikat jääkaapista ja paina ne hellävaroen alaluomille kymmeneksi sekunniksi. Nosta lusikat pois, anna ihon levähtää kymmenen sekuntia ja paina lusikat sitten uudestaan ihoa vasten. Toista viisi kertaa. Viileät lusikat laskevat ihon turvotusta ja häivyttävät niin silmäpusseja kuin tummia silmänalusia.

3. Miten lisään hiuksiini kiiltoa ja tuuheutta?

Kasvot

Usein iho näyttää elottomalta, väsyneeltä ja kuivalta. Etenkin talven viimoissa iho kalpenee ja menee huonompaan kuntoon. Heikkokuntoinen ja kelmeä iho saa sinut näyttämään väsyneeltä. Kuinka sitä voi välttää? Miten saada iho näyttämään kauniilta ja heleältä joka aamu, niin että töihin tai kouluun lähtö tuntuu mukavalta? Paljastamme nyt sinulle kauniin ihon salaisuuden, joka ei maksa maltaita, ja jonka saat ostettua helposti lähikaupastasi.

Kamomilla. Olet varmasti tutustunut kamomillaan vatsakipuja tai väsymystä hoitaessasi, sillä kamomillatee rauhoittaa niin mieltä kuin kehoa. Usko tai älä, kamomilla heleyttää myös ihon. Pahanhajuinen-hengitys

Paha maku suussa aamuisin ja pahanhajuinen hengitys ovat yleinen vaiva, joka sattuu lähes kaikkien ihmisten kohdalle kerran jos toisenkin. Yön aikana suuhun pääsee kertymään bakteereja, kun syljeneritys hidastuu.

Jos olet erityisen kiireinen aamulla, etkä ehdi miettiä asiaa sen enempää, suosittelemme pureskelemaan korianterin tai mintun lehteä viiden minuutin ajan. Voit napata lehden suuhusi loikatessasi ovesta ulos ja pureskella sitä matkalla bussipysäkille tai autotalliin. Sekä korianteri että minttu desinfioivat suuta ja tappavat pahaa hajua aiheuttavat bakteerit.

Ota siis neuvosta vaarin ja kokeile näitä helppoja vinkkejä – tunnet olosi hehkeäksi tuossa tuokiossa!