Hedelmiä ja kasveja, jotka auttavat painonpudotuksessa

heinäkuu 13, 2015

Kun tavoitteesi on pitää paino normaalina, terveellisen elämänlaadun noudattaminen on välttämätöntä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee noudattaa terveellistä ruokavaliota, välttää ylimääräisiä rasvoja, makeisia ja valkoisia jauhoja. Hyvän ruokavalion lisäksi sinun tulisi myös liikkua säännöllisesti.

Jos haluat ottaa hieman rennommin, voit tehdä niin nauttimalla muutamia kasveja ja hedelmiä, jotka auttavat sinua polttamaan rasvaa ja pudottamaan ylimääräiset kilot. Tämä voi vaikuttaa terveyteesi ja tämän johdosta elämänlaatuusi.

Näitä kasveja ja hedelmiä, jotka auttavat meitä pudottamaan painoa, pitäisi käyttää erittäin varovaisesti (nauttimatta niitä liian suuria määriä). Ehkä ne ovatkin jo osa ruokavaliotasi! Ja jos sinulla on tavoitteena painonpudotus, niiden pitäisi ehdottomasti olla ruokalistallasi.

Alla löydät listan ruuista, jotka ovat tehokkaimpia auttamaan sinua pudottamaan painoa nopeasti ja terveellisesti.

Ruuat, jotka auttavat pudottamaan painoa

Artisokka

Artisokka on puhdistava ja sillä on kyky aktivoida sapen eritystä. Se on myös erittäin hyödyllinen apu parantaaksesi suoliston liikkuvuutta, erityisesti, jos kärsit ummetuksesta. Se auttaa sulattamaan myös rasvat nopeammin.

Sinimailanen

Samoin kuin artisokalla, sinimailasella on myös puhdistavia ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan ruuansulatusongelmia. Se auttaa säännöllistämään ruokahalua, sillä se antaa sinulle kylläisyyden tunteen pidemmäksi aikaa.

Ananas

Ananas

Tässä tapauksessa käytetään hedelmän varsi. Se on suositeltavaa, jos sinulle on kertynyt kehoon paljon nestettä ja se on myös erittäin tehokas selluliittihoito. Se on melko tehokas liottamaan ja saamaan liikkeelle kehon rasvat, jotka poistuvat virtsan mukana.

Hapan appelsiini

Tämän hedelmän kuorta käytetään painonpudotuksessa, koska sillä on kyky lisätä kalorien kulutusta. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä runsaskaloristen ruokavalioiden yhteydessä.

Fucus

Tämä merilevä auttaa parantamaan aineenvaihduntaa ja luo kylläisyyden tunteen korkean vesipitoisuutensa vuoksi. Se on voimakas laksatiivi ja vatsan toiminnan säätelijä.

Guarana

Tämän kasvin kofeiini auttaa kehoa kiihdyttämään rasvanpolttoa, minkä vuoksi se lisää solujen aineenvaihduntaa. Se on erityisvalmiste joissakin ruokavalioissa, mikä usein aiheuttaa energian puutetta, heikkoutta ja väsymystä.

Papaija

Papaija

Tämä on suuri apu ruuansulatuksen stimuloimisessa. Papaija helpottaa kaikkien ravintoaineiden imeytymistä ja se myös auttaa kehoa poistamaan tarpeettomat aineet nopeammin.

Peltokorte

Tällä kasvilla on voimakas diureettinen vaikutus ja se on todella hyödyllinen poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Se on myös myrkkyjä poistava kasvi, joka auttaa puhdistamaan kehon ja valmistamaan sen minkä tahansa dieetin aloittamiseen.

Nämä yksinkertaiset apukeinot tai lisät voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun haluat pudottaa painoa. Sinun tulee myös liikkua säännöllisesti, syödä terveellisesti, mukaan lukien suuret määrät hedelmiä ja kasviksia, sekä juoda paljon vettä.

 

UUTISIA VERKOSSA