Harjoituksia lihasten jänteyttämiseksi ja kiinteyttämiseksi

Näiden yksinkertaisten ​​harjoitusten avulla voit parantaa lihaserottuvuutta ja muokata jalkojen yläosaa, ja jopa sanoa hyvästit paljon vihatulle selluliitille.

Onnistut menettämään muutaman senttimetrin jos olet treeniohjelman suhteen johdonmukainen, juot runsaasti vettä ja seuraat kunnollista ruokavaliota. Tulokset tulet näkemään lyhyessä ajassa.

Lihasten jänteys ja kehittäminen

Jos talvikausi on jättänyt jälkeensä muutaman ylimääräisen kilon ja/tai jos haluat näyttää hyvältä kesälomalla, älä epäröi aloittaa näitä hämmästyttäviä tuloksia tuottavia harjoituksia.

Kannattaa pitää mielessä, että mikä tahansa harjoitteluohjelma tulee liittää vähäkaloriseen ruokavalioon ja runsaaseen veden nauttimiseen (kaksi tai useampi litra päivässä). Hyvä uutinen on se, että lämmin sää on tuloillaan, joten ei ole ollenkaan vaikea nauttia erilaisia salaatteja, hedelmämehuja tai smoothieita.

Sinun tulee myös aktivoida jalat

On todistettu, että lihaksikas keho polttaa enemmän energiaa jopa lepotilassa. Tämä johtuu siitä, että lihasmassa (eli rasvakudoksen vastakohta) on aktiivista kudosta energian kulutuksen näkökulmasta. Mikäli haluat näyttää kauniita muotoja ja unelmiesi kurvit nyt kesällä, ala työskentelemään jaloillasi ja polttamaan kaloreita!

Olet ehkä aiemmin kokeillut useita harjoituksia ja eri diettejä, mutta olet edelleen tyytymätön kroppaasi, etenkin sen alaosaan? Tämä on todella yleistä naisilla, joten älä lannistu tai anna periksi. On olemassa keinoja miten harjoittaa alaraajojen lihaksia tietyin liikkein, ja sinulla ei ehkä ole ollut kunnon rutiinia vielä tätä ennen.

Lihaksia kiinteyttäviä harjoituksia

Sinun tulisi tehdä tämä harjoitus kolmesta viiteen kertaan viikossa, jotta tulet näkemään tuloksia nopeasti. Huomaat pian eron, koska jalkasi lihakset jänteytyvät, kiinteytyvät ja mahdollinen selluliitin määrä vähenee.

Sinulla menee vain 15 minuuttia harjoitusten parissa. On tärkeää lisätä noin 30 minuutin kävely- tai pyöräilylenkki tähän rutiiniin.

Kyykky

Nämä on yksi parhaista harjoituksista kiinteyttää lihaksia ja alaraajoja.

Ota perusasento: seiso selkä suorana ja jalat hieman erillään. Ojenna kädet eteenpäin ja koukista samalla jalkoja laskeutumalla kyykkyasentoon. Työnnä takapuoli ulos aivan kuin olisit aikeissa istua alas; kyykisty niin alas, että reidet ovat lattian kanssa samansuuntaisessa asennossa. Pidä kädet koko ajan eteenpäin ojennettuina.

Pysy tässä asennossa muutaman sekunnin ajan, kunnes nouset taas seisomaan ylös. Tee kymmenen toistoa perä jälkeen ja lepää sen jälkeen muutama minuutti.

Toista taas sama kymmenen kertaa kunnes opit tekniikan. Kun olet oppinut tekniikan, voit muuttaa sitä hieman, jotta et kyllästy siihen. Esimerkkivariaatio: seiso hieman leveämmässä haara-asennossa (lisää painetta reisien lihaksille); tai seiso selkä seinää vasten; tai seiso seinää vasten, pallo selän ja seinän välissä; tai tee liike kepin/tangon kanssa (laita molemmat kädet pääsi taakse ja alkuun ihan pienillä painoilla) jne..

jalat-2

Kuvat – Mario Antonio Pena Zapateria, Anthony merimerkit ja Kyriaki.