Halaus on paras rauhoittava lääke

elokuu 5, 2016
Halauksen saaminen ja antaminen voivat olla parasta lääkettä ongelmaan. Halaus on tehokas tapa rauhoittaa sielua, ja se lievittää epävarmuutta sekä saa halvaannuttavat pelot katoamaan.

Kuinka kaunista onkaan saada sellainen halaus, joka täyttää sinut päästä varpaisiin, valaisee sinut sekä saa silmäsi sulkeutumaan? Sellainen, joka saa olosi tuntumaan täydeltä aivan ytimessäsi asti?

Miksi halauksella on tällainen vaikutus? Siksi, että se on ele, jolla on kyky poistaa pelkoja, ja joka vahvistaa siteitä, rentouttaa sekä auttaa ihmistä pysymään rauhallisena. Se lämpö, joka vilpittömästä halauksesta säteilee, on verrattavissa sydämestä saatavaan lämpöön, sillä loppujen lopuksi halauksessa on kyse siitä, että tunnet olosi kotoisaksi.

Halaus on parasta lääkettä sielun rauhoittamiseksi

Pari halaa

Mitä tahansa meille saattaakin tapahtua, toisen lämmön tunteminen halauksen kautta on elintärkeä asia ihmisen hyvinvoinnille. Sen avulla voit tuntea olosi paremmaksi silloin, kun asiat ovat huonosti. Halaus on yksinkertainen juttu, mutta joskus se voi kuitenkin olla vaikea löytää.

Pieni halaus voi kuivata suuren määrän kyyneleitä, pieni ystävällinen sana voi täyttää sinut onnella, ja hymy voi muuttaa maailmaa. Pienet asiat ovat niitä, jotka täyttävät maailmasi rauhalla ja rakkaudella.

Halauksella voidaankin sanoa olevan supervoimia, ja meillä on kaikilla nämä voimat käytössämme. Halaus on mahtava lääke sydänsuruun, pettymyksiin ja hylätyksi tai petetyksi tulleen tunteisiin.

Aina kun vain pystyt, sinun kannattaa siis käyttää tätä tehokasta ahdistusta torjuvaa lääkettä, jossa on kyse rakkauden ilosta, taiasta, kahden vartalon kohtaamisesta hellien tunteiden ilmaisemiseksi, kumppanuudesta ja lämmöstä.

Halaus

Halaus ajaa pois pelkoja

On todellinen lääke, että kaksi sielua syleilee toisiaan, tarjoaa turvaa vaikeuksien voittamiseksi, antaa voimaa elämän ongelmien kohtaamiseksi sekä antaa vakaat perustat hymyillesi.

Nämä halaukset auttavat meitä muistamaan, että voimme päästä yli vastoinkäymisistä emmekä ole yksin. Ne täyttävät meidät ilolla. Halaus voidaan antaa sellaisella voimalla, että tuntuu kuin olisit rikkoutumassa, mutta itse asiassa halaus rakentaa sinua.

Ei ole epäilystäkään siitä, että halaus on aivan erityisen tärkeä yhteys, jolla on aina parantava vaikutus. Halaukset ovat parasta terapiaa tunteiden uudistamiseksi ja rauhoittamiseksi, ja niiden avulla voit viestiä sekä itsellesi että toisille.

Kun sulatamme kehomme yhteen halauksessa, pystymme olemaan kärsivällisempiä sekä kykenemme helpommin rentoutumaan ja tuntemaan itsemme halutuiksi. Kaikki tämä vahvistaa itsetuntoamme sekä rakkautta itseämme kohtaan, ja se lisää kykyämme kohdata vaikeuksia ja pelkoja.

Yhdistetyt letit

Oman itsesi halaaminen on elintärkeää selviytymisen kannalta

Oletko koskaan rauhoittanut tunteitasi halaamalla itse itseäsi? Oletko tuntenut sen lämmön, jonka tämä tuottaa? Oletko onnitellut itseäsi saavutuksistasi? Tämä intiimi halaus on elintärkeä sen kannalta, että voisit tuntea olevasi kunnolla ravittu, ja jotta voisit rikkoa ympärilläsi olevan kuoren. Sen avulla pääset pois kylmästä ja pystyt kehittämään oman itsesi rakastamisen taitoa, jotta voisit päästä lähemmäksi omaa autenttista itseäsi.

Itseäsi halaamalla avaat itsesi ja yhdistät ulkopuolen sisäpuoleen. Sen avulla annat itsellesi luvan olla liikuttunut. Aloita siis tämän yksinkertaisen eleen harjoittaminen: halaa itseäsi ja halaa omaa elämääsi.

Jos halaat itseäsi, rakastat itseäsi. Ja jos rakastat itseäsi, tunnet itsesi. Nosta kätesi ja päästä irti tunteistasi, jotta pääsisit lähemmäksi hyvää elämää.

Omaa itseäsi halaamalla voit suojella itseäsi epäaidolta rakkaudelta, riippuvuudelta, liialliselta idealisoinnilta ja kaikelta sellaiselta, joka köyhdyttää sinua, ja joka heikentää tai vähentää rohkeuttasi ja hyvyyttäsi.

Tyttöjen halaus

Halaus saa surun jättämään vartalosi

Monina elämän hetkinä halauksilla voi olla todella suuri merkitys. Ja kuten sanotaan, surulliset silmät tarvitsevat vähemmän kysymyksiä ja enemmän halauksia. Joskus tämä on itse asiassa kaikki, mitä tarvitaan.

Kun joku on kuolemassa, he eivät kadu sitä, että halasivat todella paljon välittääkseen toisille energiansa ja hellät tunteensa. Tällaisina hetkinä kadumme sen sijaan sitä, että emme huomioineet rakastamiamme ihmisiä, ja sitä, että teimme likaa töitä emmekä tarjonneet hellien tunteiden osoituksia toisille joka päivä.

Tämä on erittäin oleellinen oppitunti, ja sinun kannattaakin halata itseäsi enemmän sekä antaa ja ottaa vastaan halauksia aina silloin kun tarvitset tätä vitamiinia vartalosi ja mielesi energisoimiseksi. On varmaa, että et koskaan tule katumaan päätöstäsi halata enemmän.

UUTISIA VERKOSSA