Etuja, joita saat juomalla lämmintä vettä säännöllisesti

elokuu 17, 2015

Riittävän vesimäärän juominen on elintärkeää terveydellemme ja se voi tarjota useita positiivisia etuja hyvinvoinnille. Kuitenkin on tärkeää tietää, minkä lämpoistä vettä tulee juoda.

Ei ole suositeltavaa juoda erittäin kylmää vettä, koska se voi aiheuttaa useita haittoja terveydellesi, jotka voivat sairastuttaa sinut, erityisesti kun pelaat jotakin urheilulajia tai harrastat liikuntaa. Tämän vuoksi on välttämätöntä juoda lämmintä vettä tai vettä, joka ei ole liian kylmää (huoneenlämpöinen on paras), koska vartalosi lämpötila on erittäin korkea ja kylmän veden prosessoiminen voi aiheuttaa sinulle kouristuksia, erityisesti vatsassa ja ohutsuolessa.

Vesi

Et ehkä tiedä sitä, mutta lämpimällä vedellä on enemmän etuja kuin voit kuvitella. Esimerkiksi, jos tapanasi on juoda lasillinen lämmintä vettä tyhjään vatsaan joka aamu, odottaa hieman ja juoda toinen lasillinen vettä sitruunamehun ja hunajalusikallisen kera, tulet huomaamaan, kuinka vartalosi alkaa tuntea puhdistuvansa ja alkaa poistaa myrkkyjä, mikä saa sinut tuntemaan itsesi virkeämmäksi ja kevyemmäksi. Lämmin vesi auttaa myös vähentämään ruuan himoja, saaden sinut kuluttamaan pienempiä määriä ruokaa ja vain tarpeeksi tyydyttääksesi itsesi.

Mutta hei! Tässä ei vielä ole kaikki edut, joita voit saada lämpimästä vedestä. Mainitsemme muutamia mielenkiintoisimmista eduista seuraavaksi.

Eliminoi myrkkyjä

Lämmin vesi on äärimmäisen hyödyllistä, kun paastoat, koska se eliminoi kuona-aineita, joita kylmä vesi ei kykene yksin käsittelemään. Se auttaa myös poistamaan jätteitä munuaisten, huokosten ja muiden elinten kautta, joilla on eliminoiva rooli kehossasi.

Pidä lisäksi mielessä, että jatkuva lämpimän veden kulutus auttaa saavuttamaan jokaisen kudoksesi puhdistumisen. Ei ole tarpeeksi, että juot sitä kerran päivässä, vaan sitä pitäisi juoda säännöllisesti.

Helpottaa vaivoja

Päänsärky

Aivan kuin tässä ei olisi tarpeeksi; se myös hoitaa ja jopa helpottaa joitakin sairauksia kuten reumatismia, verisuonten kalkkeutumista ja monia muita.

On myös tärkeää tietää, että lämmin vesi on erittäin hyödyllistä kuumeiselle henkilölle, koska jos sitä juo nopeasti, se auttaa välittömästi alentamaan kehon lämpötilaa, sillä se auttaa laajentamaan kehon kanavia siten, että veri voi kiertää helpommin eliminoiden kaikki tiellään olevat kerääntyneet kuona-aineet.

Vähentää painoa

Ideaali-paino

Tämä kiinnostaa sinua varmasti paljon! Tiesitkö, että henkilöt, jotka ovat ylipainoisia, voivat löytää suuren avun lämpimästä vedestä? Lisää lämmin vesi säännölliseksi osaksi ruokavaliotasi. Tämä auttaa sinua pudottamaan haluamasi painon (yhdistettynä liikuntaan ja oikeanlaiseen ruokavalioon) ja turvautumatta dieetteihin, jotka saattavat asettaa terveytesi vaaraan.

Tasapainottaa PH:ta

Säännöllinen lämpimän veden kulutus auttaa myös tasapainottamaan pH:ta, koska se auttaa alentamaan happamuutta kehossasi, mikä saa sinut tuntemaan itsesi ja näyttämään paljon kauniimmalta, terveemmältä ja luonnollisemmalta.

Muista…

80 prosenttia vartalostasi koostuu vedestä ja jos et kuluta riittävästi nesteitä, voi tästä aiheutua epätasapaino kehossasi; ja on parasta, jos kuluttamasi neste on vettä, luonnollista nestettä, joka sisältää monia etuja terveydellesi ajan kuluessa. Muista kuitenkin, ettet kuluta sitä liiallisesti yli 2 litraa päivässä.

Toivomme, että tässä artikkelissa esitetyt edut motivoivat sinua nauttimaan lämmintä vettä säännöllisesti. Pidä hyvä huoli terveydestäsi ja juo runsaasti vettä!

 

 

UUTISIA VERKOSSA