Etäännytän itseni koska rakastan itseäni

Ei ole mitään syytä miksi jonkun toisen rakastamisen täytyy tulla itsesi rakastamisen tielle, joten aina kun olet suhteessa, muista pistää oma hyvinvointisi edelle, jotta kumpikaan teistä ei tule loukatuksi.

Ennen kuin syökset ulos vilpittömän ja sydämellisen lauseen ”minä rakastan sinua”, sinun tulisi ottaa hetki päivittäin kertoaksesi itsellesi ”minä rakastan itseäni ja ansaitsen olla onnellinen.”

Ei ole helppoa eristää näitä kahta erittäin intiimiä elämän osa-aluetta. Ne ovat kumpikin yhtä monimutkaisia, sinun tarpeesi ja partnerisi tarpeet. Mutta sinun todella täytyy pitää omaa itsetuntoasi ja identiteettiäsi silmällä.

Jos olet koskaan elänyt läpi ajan, jolloin sinun täytyi jättää rakastamasi ihminen taaksesi, koska olit tietoinen että kyseisen suhteen ylläpito oli yhtä tuskallista kuin se oli tuhoisaakin, sitten olen varma että tiedät juuri kuinka vaikeaa tämän päätöksen tekeminen on.

Mutta asia joka kaikkien pitäisi tietää, etenkin teini-ikäisten jotka ovat aloittamassa ensimmäisiä romanttisia suhteitaan, on että aito rakkaus ei satu.

Rakkauden tulisi olla kaunista, lohduttavaa ja viisasta, jotta ”minä rakastan sinua” ja ”minä rakastan itseäni” eivät ole niinkuin vesi ja öljy.

Otetaan hetki miettiäksemme tätä asiaa.

Rakastan itseäni tarpeeksi, jotta voin rakastaa sinua koko sydämestäni

Ihmiset, jotka eivät rakasta itseään tulevat huomaamaan, että on vaikea muodostaa vilpitön ja terve parisuhde. Tietystikään kukaan meistä ei ole synnynnäinen tietäjä rakkauden tai ihmissuhteiden suhteen, saati yhteisen ymmärryksen joka kunnioittaa ja rakentaa aitoa onnellisuutta.

Rakkautta rakennetaan joka päivä, mutta vain jos kumpikin osapuolista haluaa niin, eivätkä he ole vain etsimässä omien tarpeidensa tyydytystä.

sydän sykkii, rakastan itseäni

Ihmiset, jotka eivät rakasta itseään

  • Ihmiset, jotka eivät rakasta itseään yrittävät löytää toisia ihmisiä tyydyttämään omia puutteitaan ja emotionaalisia tarpeitaan.
  • Sinun on mahdotonta hoitaa omaa itsetuntoasi ja identiteettiäsi kun olet romanttisessa suhteessa sellaisen ihmisen kanssa joka ei rakasta itseään. Päädyt keskittämään kaiken energiasi hänestä huolehtimiseen ja tehdäksesi hänet onnelliseksi.
  • Joskus, kun rakastumme johonkuhun joka ei rakasta itseään, päädymme ajattelemaan että ”pelastamme” hänet, että me olemme vastaus hänen ongelmiinsa ja tuomme valoa hänen pimeyteensä.
  • Mutta mitä lopulta tapahtuu tässä tilanteessa on se, että päädyt henkisesti uuvuksiin, siihen pisteeseen että unohdat itsesi.

Rakastan itseäni tarpeeksi rakastaakseni sinua tavalla, jonka ansaitset

Kypsä suhde on tietoinen suhde. Kumpikaan osapuolista ei kiristä toista, ei ole olemassa ”sinun ja minun”, ja vielä vähemmän ”koska sanon niin.”

Kypsässä suhteessa voin sanoa ”rakastan itseäni”, koska tiedän että vain silloin kun tunnen oloni täydeksi, ilman pelkoa olla yksin, ja kun tiedän kuinka luoda oman onnellisuuteni, vain silloin voin olla valmis antamaan parhaan version itsestäni toiselle ihmisille.

Jos rakastan itseäni, en pakota sinua rauhoittamaan pelkojani, täyttämään puutteitani, olemaan päivittäinen pelastajani tai antamaan minulle ”ilmaa” joka kerta kun minun tarvitsee hengittää.

Nainen ja ilmapallo

Annan sinulle anteeksi, mutta minä jätän sinut

Kuten puhuimme alussa, meidän useimpien on jossain vaiheessa täytynyt jättää joku jota rakastimme. Syy tälle etäisyydelle on saattanut olla uskottomuus, kyllästyminen ja väsymys, tai sen tajuaminen ettemme ole tulleet rakastetuksi niin kuin ansaitsisimme.

  • Joten riippumatta siitä, mikä on aiheuttanut tämän romanttisen yhteyden rikkomisen, se täytyy tehdä anteeksiannon kautta. Tämä saattaa olla vaikeaa, sillä sinusta voi tuntua että menetät järkesi koska sattuu niin paljon, mutta tämä on ainoa tapa sulkea tämä kappale elämässäsi.
  • Sinun oma rakkautesi ja omanarvontuntosi ovat sydämen aitoja ravinteita. Ne auttavat sinua aina käyttäytymään kypsästi jopa kaikista monimutkaisimmilla hetkillä.
  • Ilman itsetuntoa sinä voit ylläpitää myrkyllistä suhdetta vain siitä syystä, että pelkäät olla yksin, pelkäät jättää rakastamasi ihmisen, ja vaikka he tekevät sinut onnettomaksi, sinä mieluummin pidät heidät elämässäsi koska olet enemmän peloissasi olla ilman sitä toista puolikasta, joka täydentää sinut.
  • Sinun ei todella tulisi pudota tällaisiin tilanteisiin. Itsensä rakastaminen on se, mikä antaa sinulle henkilökohtaisen voiman joka auttaa sinua jättämään jotain kun sillä ei ole tulevaisuutta, kun se ei enää tue sinua, ja kun se tuo sinulle enemmän kyyneliä kuin onnea.

Älä unohda: et ole itsekäs kun kerrot itsellesi joka päivä: ”Rakastan itseäni, ja ansaitsen olla onnellinen.”