Eroon suonikohjuista luonnollisesti

· maaliskuu 19, 2018
Suonikohjuista eroon pääseminen vaatii verenkierron stimulointia ja paikallisia hoitoja, ja tulisi myös syödä sellaisia ruokia, jotka torjuvat tulehtuneisuutta sekä estävät veren hyytymistä.

Suonikohjut ovat ongelma, joka sen lisäksi että ne saavat sääret epämiellyttävän näköisiksi, on merkki ongelmista ihmisen verenkierrossa tai imusuonijärjestelmässä.

Niitä kehittyy, kun yhdensuuntaiset läpät verenkierron systeemissä (erityisesti jaloissa) lakkaavat toimimasta kunnolla. Tämä aiheuttaa sitten veritukkeumia sekä estää verta palaamasta sydämeen oikealla tavalla.

Tämän seurauksena hiussuonet laajenevat, ja sitten ihon pinnan alla oleva suoni muuttuu epämuodostuneeksi sekä aiheuttaa jalkoihin punaisia tai mustelmaisen näköisiä muodostumia.

Suurimman osan ajasta suonikohjut eivät aiheuta ihmiselle minkäänlaista kipua. Ne voivat kuitenkin saada aikaan kihelmöivän tuntemuksen ja raskaan olon niillä alueilla, joilla niitä ilmenee, ja lisäksi seurauksena voi olla eräitä muita pulmia.

Onneksi on kuitenkin olemassa useita erilaisia luonnollisia ratkaisuja, jotka antavat nopeaa lievitystä tähän ongelmaan.

Tällä kertaa haluamme siis kertoa kuudesta loistavasta kotihoidosta, jotka auttavat sinua sanomaan hyvästit suonikohjuille. Lisäksi noiden hoitojen etuna on se, että ne ovat hyvin edullisia, joten lompakkosi ei joudu kärsimään!

Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, jos suonikohjut ovat itseäsikin häiritsevä ongelma – näin lievität tätä esteettistä ja terveysongelmaa luonnollisin kotikeinoin.

1. Aloe vera

eroon suonikohjuista aloe veran avulla

Aloe verassa on kiteitä, joissa on runsaasti tärkeitä ravinteita. Näillä on loistavat hyödyt ihon terveyden ja myös verenkierron kannalta.

Siksi tätä kasvia onkin käytetty jo useiden vuosikymmenten ajan luonnollisena ratkaisuna tulehtuneiden ja kivuliaiden verisuonten kunnon kohentamisessa. Se onkin loistava apu suonikohjuista eroon pääsemiseksi.

Lisäksi aloe veralla on supistavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Kun se imeytyy ihoon, se auttaa hillitsemään uusien suonikohjujen muodostumista jaloissa.

Kuinka sitä tulisi käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Ensin ota sopiva määrä aloe veraa ja hiero sitä niille alueille, joilla näet suonikohjuja. Tee tämä hellävaraisten pyörivien liikkeiden avulla.
 • Anna nesteen imeytyä ihoosi, ja huuhtele se pois seuraavana päivänä.
 • Toista tätä hoitoa joka ilta, kunnes saat aikaan halutut tulokset.

2. Valkosipuli

Tämä kasvi on yksi niistä ihmeellisistä superruoista, joita on suositeltu jo vuosikymmenten ajan kokonaisvaltaisena hoitotuotteena suonikohjujen lievittämiseksi.

Tämä on kasvi, joka sisältää runsaasti rikkiyhdisteitä. Niillä on tehokas tulehtuneisuutta ja veren hyytymistä estävä vaikutus, kun ne imeytyvät ihon kautta kehoosi.

Kuinka sitä tulisi käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Syö yksi valkosipulinkynsi raakana, joko pienen määrän sitruunamehun kera tai kuumassa vedessä.
 • Vaihtoehtoisesti voit valmistaa tahnan raa’asta valkosipulista ja lisästä sitten sekaan hiukan oliiviöljyä. Käytä tätä seosta voiteena, jota hierot niihin kohtiin, joilla suonikohjuja näkyy.
 • Toista tätä hoitoa päivittäin.

3. Hevoskastanja

eroon suonikohjuista hevoskastanjan avulla
Hevoskastanja on luonnollinen hoitotuote, joka on tunnettu kaikkialla sen tehokkuudesta suonikohjujen lievityksessä, ja se myös toimii turvotuksen ja kivun vähentäjänä jaloissa.

Lisäksi moni käyttää sitä vaihtoehtoisena tuotteena verisuonten tulehtuneisuuden hoidossa. Se toimii nimittäin kehon verenkierron järjestelmän kuntoa parantaen.

Joillakin potilailla se palauttaa suonten läppien toiminnan paremmalle tasolle. Tämä helpottaa veren kulkeutumista takaisin kehon ylempiin osiin.

Kuinka sitä tulisi käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Ota hevoskastanjaa tabletin muodossa päivittäin.
 • Kannattaa myös ostaa luonnollista hevoskastanjasta valmistettua uutetta ja käyttää sitä paikallisesti hierontaöljyn tapaan.

4. Vihreä savi

Myös vihreästä savesta valmistettu tahna on avuksi tulehtuneisuuden lievittämiseksi sekä sen raskaan olon häivyttämiseksi, joka liittyy siihen, että jaloissa on suonikohjuja.

Tämä tehokas tuote toimii tulehtuneisuutta torjuvana, supistavana ja rauhoittavana apuna. Se pystyy siten vähentämään merkittävästi suonten tulehtuneisuutta kehon alaosassa.

Kuinka sitä tulee käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Kostuta ensin hiukan vihreää savea lämpimässä vedessä, kunnes saat aikaiseksi tasaisen tahnan. Sitten hiero tahnaa niille alueille, joilla on suonikohjuja.
 • Anna seoksen kuivaa kunnolla puolen tunnin ajan, ja sitten huuhtele se pois lämpimällä vedellä.
 • Toista tätä hoitoa ainakin kolme kertaa viikossa.

5. Persiljahauduke

eroon suonikohjuista käyttämällä persiljaa

Persiljahaudukkeen nestettä poistavat ja tulehtuneisuutta torjuvat vaikutukset tekevät siitä elintärkeän tuotteen, kun haluat hoitaa verenkierron ongelmia.

Jos nautit persiljahauduketta säännöllisesti, pystyt paremmin hankkiutumaan eroon niistä nesteistä, jotka ovat kertyneet jalkojesi kudoksiin. Lisäksi se myös stimuloi verenkiertoa koko kehossasi.

Kuinka sitä tulisi käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Valmista litra persiljahauduketta ja nauti sitä päivän kuluessa jaettuasi sen kolmeen tai neljään yhtä suureen osaan.
 • Jos haluat viedä tämän hoidon vielä askelta pidemmälle, laita nestettä suoraan jaloillesi ja hiero, kunnes saat sen imeytymään hyvin.

6. Kahvinpurut

Ihmiset heittävät yleensä kahvinpurut suoraan roskikseen käytettyään niitä lempijuomansa valmistamiseksi. Niillä on kuitenkin eräitä hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä oivan avun erilaisten vaihtoehtoisten hoitojen osana.

Kahvilla on esimerkiksi tulehtuneisuutta torjuva ja stimuloiva vaikutus, joka edistää hyvää verenkiertoa sekä vähentää suonten laajentuneisuutta.

Kun laitat kahvinpuruja säännöllisesti jaloillesi, pystyt paremmin hankkiutumaan eroon kuolleista ihosoluista sekä parantamaan suonten joustavuutta. Lisäksi pystyt tehokkaammin estämään ennenaikaista ikääntymistä jaloissasi.

Kuinka niitä tulisi käyttää suonikohjujen hoidossa?

 • Ota hiukan kahvinpuruja ja kostuta niitä sitten lämpimässä vedessä tai oliiviöljyssä. Hiero sitten puruja yksinkertaisesti niille alueille, joilla näet suonikohjuja, tehden hellävaraisia pyöriviä liikkeitä.
 • Anna niiden vaikuttaa ihollasi 15 minuutin ajan, jotta ne voisivat tehota kunnolla. Sitten huuhtele pois.
 • Toista tätä hoitoa 2-3 kertaa viikossa, jotta saisit siitä parhaat mahdolliset tulokset.

Oletko nyt valmis kokeilemaan näitä kotitekoisia hoitoja suonikohjuihin? Näin pystyt saamaan ratkaisun, joka ei sisällä mitään kaupan kalliita erikoistuotteita, ja pystyt kuitenkin hoitamaan ongelmaa tehokkaasti.

Valitse siis yksi esittelemistämme hoidoista, ja voit huomata, kuinka helppoa on hoitaa suonikohjuja tehokkaasti ilman, että altistat ihoasi haitallisille tuotteille tai käytät asiaan suuria summia rahaa.