Energiaa antava ja mielialaa parantava maustejuoma

marraskuu 24, 2016
Tunnetko olosi heikoksi ja väsyneeksi ja onko mielesi maassa? Haluaisitko ratkaista tämän ongelman?

Jotkut ihmiset kokevat olonsa saamattomiksi ja alakuloisiksi tiettyinä aikoina, kuten vuodenaikojen vaihtuessa ja vaikeissa elämäntilanteissa. On tärkeää ratkaista ongelma mahdollisimman nopeasti, jotta se ei jatku liian pitkään ja vaikuta näin terveyteesi.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit ratkaista tämän ongelman yksinkertaisella ja miellyttävällä tavalla: juomalla herkullista maustejuomaa, joka on terveellinen, luonnollinen ja piristävä.

Palauta energiatasosi nopeasti

juoma

Kaikilla voi olla joskus yksi sellainen päivä tai viikko, joka on normaalia raskaampi. Valitettavasti tämä voi vaikuttaa energiatasoihin ja mielialaan. Meidän on etsittävä siihen luonnollisia ratkaisuja, jotka palauttavat taas tasapainon elämään. Näin voimme selviytyä vaikeasta elämänvaiheesta ja välttää pitkäaikaiset oireet.

Luonnollisillakin ratkaisuilla voimme saada energiatasomme ja hyvän mielialamme takaisin, ilman että meidän tarvitsee turvautua lääkkeisiin tai terapeutin apuun.

On olemassa monia luonnollisia lisäravinteita, joissa on piristäviä ja tasapainottavia ominaisuuksia. Tässä artikkelissa suosittelemme sinua ratkaisemaan ongelmasi kuitenkin vieläkin luonnollisemmalla tavalla: valmistamalla herkullisen maustejuoman, jota voit juoda pitkin päivää.

Mitä aineksia juomaan tulee?

omenamehu

Omena

Omenamehu, jossa on elimistöä sääteleviä ominaisuuksia, on tämän energiaa antavan juoman perusainesosa. Siinä on merkittävästi alkalisoivia, puhdistavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Sitruunankuori

Sitruunankuoret sisältävät paljon enemmän ravintoaineita kuin itse hedelmä. Sitruuna tunnetaan sen alkalisoivista, antioksidanttisista ja ruoansulatusta edistävistä ominaisuuksistaan. Se on erittäin hyödyllinen myös immuunijärjestelmän vahvistamisessa. Energianpuute ja väsymys vaikuttavat immuunijärjestelmään. Sitrushedelmät ovat vielä loistavia masennuslääkkeitäkin, joten sitruunankuoret parantavat myös mielialaa.

Appelsiininkuori

Appelsiinit sopivat loistavasti onnellisuuden tunteen lisäämiseen ja parantavat mielialaa. Kyseiset hedelmät myös säilyvät tuoreina pitkään. Lisäksi ne säilyttävät ja välittävät auringonvalosta saatua energiaa hedelmistä parhaiten. Appelsiinit auttavat myös vahvistamaan immuunijärjestelmää.

Inkivääri

Inkivääriä kannattaa ehdottomasti sisällyttää ruokavalioon, sillä se on erinomainen stimulantti, joka ei aiheuta muutoksia hermostoon. Lisäksi inkivääri tehostaa aineenvaihduntaa saaden olomme tarmokkaammiksi, ehkäisee stressiä, kipua ja turvotusta sekä parantaa ruoansulatusta.

Kaneli

Kaneli on erinomainen stimulantti ja lemmenrohto, erityisesti jos se on ceylon-kanelia. Se on lisäksi yksi parhaista energiamme palauttavista ja mielialaamme parantavista ruoka-aineista, joka lisäksi säätelee glukoositasoja.

Kardemumma

Kardemumma ei ole yhtä tunnettu kuin muut tähän juomaan kuuluvat ainesosat. Sen makea tuoksu ja maku on kuitenkin helppo tunnistaa.

Kardemumma on hyvin voimakas stimulantti, joka parantaa ruokahalua, ehkäisee psyykkistä väsymystä ja vähentää stressiä ja ahdistusta.

Tähtianis

Tähtianis on luonnollinen stimulantti, joka auttaa lisäksi säätelemään ruoansulatusjärjestelmää ja poistaa turvotusta aiheuttavaa liiallista nestettä elimistöstä.

Cayennepippuri

Cayennepippurit ovat niin tulisia, että ne nopeuttavat aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunta liittyy energiankulutukseen. Sinun kannattaa aloittaa pienellä määrällä kyseistä pippuria ja sitten vähitellen lisätä sen määrää, kun olet tottunut sen tulisuuteen.

Hunaja

Tämä on yksi superruoista, jota saadaan mehiläisiltä. Hunaja sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja ja on erittäin ravitsevaa. Meidän tulisi aina käyttää mieluummin hunajaa sokerin ja muiden makeutusaineiden sijaan.

Millaiset määrät aineksia tarvitaan?

Energiaa mausteisesta juomasta

Tarvitset seuraavat ainekset yhteen litraan tätä ihmejuomaa:

 • Yksi litra kotitekoista omenamehua, jonka tekemiseen voit käyttää tehosekoitinta tai mehustinta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa luomuomenamehua, joka ei sisällä lainkaan lisäaineita eikä lisättyä sokeria.
 • Orgaanisen sitruunan kuorta
 • Orgaanisen appelsiinin kuorta
 • Yksi tuore inkiväärinpala
 • Yksi tanko ceylon-kanelia
 • Ripaus kardemummaa
 • Kolme tähtianista
 • Ripaus cayennepippuria
 • Ruokalusikallinen hunajaa

Kuinka juoma valmistetaan?

Noudata alla olevia ohjeita valmistaaksesi tätä herkullista juomaa, joka auttaa sinua palauttamaan energiatasosi ja parantamaan mielialaasi.

 • Keitä kattilassa omenamehua, johon olet lisännyt kuoret appelsiinista ja sitruunasta sekä mausteet, noin vartin verran.
 • Ota pois liedeltä ja anna seistä kymmenen minuuttia. Siivilöi se ja lisää seokseen sitten hunaja.
 • Voit nauttia tätä juomaa kuumana tai kylmänä mihin aikaan päivästä tahansa. Sitä voi juoda myös aterioiden välillä.
UUTISIA VERKOSSA