Eliminoi virtsahappoa artisokka-sitruunavedellä

Sekä artisokilla että sitruunoilla on diureettisia ja puhdistavia ominaisuuksia, jotka auttavat kontrolloimaan tulehdusta, joka aiheutuu virtsahapon kerääntymisestä. Ne parantavat virtsahapon poistamista kehosta. 

Virtsahappo on aines, jota keho tuottaa pilkkoessaan syödyssä ruoassa olevia puriineja. Solusi työskentelevät kovasti liuottaakseen tämän yhdisteen siirtämällä sen verenkiertoon ja myöhemmin edistämällä sen eliminointia munuaistesi kautta.

Nämä elimet suodattavat verenkiertosi ja poistavat jätettä virtsasi kautta. 

Kun liiallinen kerääntyminen aiheutuu joko siksi, että kehosi on tuottanut liikaa tai ei pysty eliminoimaan kaikkea jätettä, syntyy tila, joka tunnetaan nimellä hyperurikemia.

Tämä aiheuttaa epätasapainon kudostesi tulehduksissa, lopulta muodostaen kovia kristalleja, jotka vaikuttavat munuaistesi ja niveltesi terveyteen. 

Onneksi on olemassa luonnollisia tuotteita, jotka voivat auttaa tukemaan kehosi puhdistusprosesseja ja poistamaan tätä ainesta.

Tänään haluammekin ehdottaa hoitoa, joka valmistetaan artisokasta ja sitruunasta. Nämä ovat kaksi emäksistä ainesta, jotka ovat tehokkaita tätä ongelmaa vastaan. 

Kokeile!

Poista liiallista virtsahappoa artisokka-sitruunaveden avulla

Artisokka-sitruunavesi on puhdistava juoma, joka on tullut suosituksi ympäri maailman sen useiden hyötyjen ansiosta.

Ensinnäkin, se on vähäkalorista ja sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja. Täten tämä ravitsemuksellinen lisä voi vaikuttaa painon pudotukseen samalla kun se säätelee kolesteroli- ja triglyseriditasoja. 

Sen ruoansulatuksellisia ominaisuuksia on jopa käytetty hoitamaan tulehdussairauksia, kuten niitä jotka aiheuttavat virtsahapon kertymistä.

Lisäksi se sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka hidastavat solujen vahinkoja ja ehkäisevät tiloja, jotka aiheutuvat kudosten ennenaikaisesta rappeutumisesta.

Haluatko tietää lisää? Katso: Inkivääriolut alentaa kolesterolia ja verensokeria

Artisokan hyödyt

artisokka auttaa eliminoimaan virtsahappoa
Artisokat ovat erittäin terveellisiä kasviksia, joita on käytetty vuosisatojen ajan niiden korkeiden välttämättömien ravinnepitoisuuksien ansiosta.

Ne sisältävät huomattavia määriä:

 • Vitamiineja (A, B-ryhmä, C)
 • Mineraaleja (fosfori, rauta, kalsium, kalium, magnesium)
 • Ravintokuituja
 • Hiilihydraatteja
 • Proteiineja
 • Välttämättömiä rasvahappoja

Nämä ravinteet antavat artisokalle kyvyn liuottaa rasvayhdisteitä jotka kerääntyvät kudoksiisi, optimoiden maksan perustoimintoja. Luonnolliset hapot vähentävät puriinien määrää kehossasi ja edistävät niiden eliminointia munuaisten suodattamisen myötä.

Lisäksi artisokat myös toimivat luonnollisena diureettina, kasvattaen virtsan tuotannon määrää, jotta haitalliset ainekset poistuvat tehokkaammin. 

Lisäksi koska ne sisältävät vain noin 40 kaloria, tämä ruoka on hyvä tuki painonpudotusruokavalioon, joka auttaa sinua välttämään ongelmia aineenvaihduntasi kanssa. 

Sitruunoiden hyödyt

sitruuna auttaa eliminoimaan virtsahappoa
Sitruuna on emäksinen sitrushedelmä, jota on käytetty vuosisatojen ajan taistelussa sairauksia vastaan.

Niiden korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus sekä luonnollisten kuitujen pitoisuus parantaa puriinien hajottamista, ja optimoi niiden eliminointia virtsan kautta.

Sitruunoiden luonnolliset hapot tulevat emäksisiksi kun ne ovat kehossa, tasapainottaen verenkiertosi pH:ta. Lisäksi niiden ravinteet stimuloivat kalsiumkarbonaatin muodostumista, joka on välttämätön aines virtsahapon neutralisoimisessa.

Katso tämä artikkeli: 15 parasta luonnollista nesteenpoistajaa

Kuinka artisokka-sitruunavesi valmistetaan

artisokkatee
Sinun ei täydy olla ekspertti valmistaaksesi tämän juoman, joka tehdään artisokasta ja sitruunasta.

Osta aina tuoreimpia aineksia varmistaaksesi, että ne säilyttävät kaikki lääkinnälliset ominaisuutensa.

Ainekset

 • 2 keskikokoista artisokkaa
 • 1 litra vettä
 • 1 sitruunan mehu

Valmistus

 • Pilko artisokka useiksi palasiksi ja keitä niitä vedessä kunnes ne pehmentyvät.
 • Kun ne ovat valmiit, lisää sitruunamehu ja anna jäähtyä kunnes se saa sopivan lämpötilan nauttimiseen.
 • Siivilöi neste, kaada lasiin ja juo puoli tuntia ennen jokaista pääateriaa. 
 • Toista tämä prosessi kahden viikon ajan osana detox-suunnitelmaa virtsahappoa poistaaksesi.
 • Kun olet puhdistanut kehosi, juo tätä ehkäisevänä toimena kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Tämän terveellisen juoman nauttiminen auttaa sinua eliminoimaan virtsahappoa samalla kun se ehkäisee ylipainoa.

On kuitenkin tärkeää samalla rajoittaa rasvapitoisten ja runsaasti puriineja sisältävien ruokien käyttöä, sillä ne voivat selvästi ehkäistä tämän hoidon tehokkuutta.

UUTISIA VERKOSSA