Bach-kukka on loistava apu tunneperäiseen selkäkipuun

huhtikuu 29, 2017
Bach-kukilla ei ole hoitotuotteena ollenkaan sivuvaikutuksia, ja se voi olla hyvä apu selkäkipuun ja tunteisiin liittyviin pulmiin. Lue siis lisää tästä luonnollisesta hoidosta ja siitä, kuinka Bach-kukkia käytetään terveyden edistämiseksi.

Bach-kukkiin perustuvat hoidot ovat avuksi ennen kaikkea tunne-elämään liittyvien epätasapainotilojen lievittämisessä, kuten esimerkiksi ahdistuneisuuden, pelon, stressin tai surun lievittämisessä.

Näillä luonnontuotteilla on kuitenkin toinenkin hyöty, joka ei ole yhtä hyvin tunnettu, ja se on niiden kyky lievittää fyysistä kipua, joka liittyy ihmisen tunteisiin – tämä on monen ihmisen kohdalla tavallisempi vaiva kuin aiemmin mainitut ongelmat.

Tällä kertaa kerromme siis tästä hyvin vähän tunnetusta luonnollisesta hoidosta, jotta voisit vähentää selkäkipuasi luonnollisesti. Jatka siis lukemista ja kokeile Bach-kukkia, mikäli selkäsi kunto vaatii kohennusta!

Miten Bach-kukat toimivat lääkinnällisinä hoitoina?

Bach-kukkahoidot käsittävät 38 kasvipohjaista uutetta, joita saadaan erilaisilla tavoilla riippuen kasvin tyypistä. Ne auttavat tasapainottamaan ihmisen tunteita luonnollisesti ilman, että ne aiheuttaisivat riippuvuutta tai sivuvaikutuksia.

Ne toimivat vähitellen sekä antavat keholle sen sysäyksen, jota ihminen tarvitsee pelon, ahdistuneisuuden, inhon, kaipauksen, mustasukkaisuuden, syyllisyydentunteen tai apatian karkottamiseksi omin neuvoin.

Kuka tahansa voi ottaa Bach-kukkia hoitotarkoituksessa, ja jopa pienet lapset tai lääkkeitä syövät henkilöt hyötyvät niistä, sillä tällä lääkintäratkaisulla ei ole ollenkaan haittavaikutuksia.

bach-kukat

Kuinka Bach-kukkia tulisi käyttää?

Suositellaan suuresti, että ensin käytäisiin sellaisen ammattilaisen luona, joka on erikoistunut kyseiseen hoitomuotoon, jotta voitaisiin jokaisen henkilön kohdalla arvioida tilanne sekä määrittää se, mitkä kukat tarkemmin ottaen sopivat kyseisen ihmisen persoonallisuuteen, elämänvaiheeseen ja koettuun kipuun.

Tämän hoidon kanssa ei kuitenkaan ole mitään riskiä, mikäli arvio menee pieleen, joten voit hankkia niitä kukkia, jotka liittyvät kokemaasi kipuun sekä käyttää niitä kyseisellä alueella.

Kun sekoitat useita kukkia keskenään, voit yhdistää jopa seitsemää uutetta kerrallaan.

Käytä niitä tähän tapaan:

 • Suun kautta nautittuina: neljä pisaraa neljä kertaa päivässä, kielen alle laitettuina tai veteen sekoitettuina.
 • Paikallisesti käytettyinä: neljä pisaraa kahdesti päivissä, laitettuina suoraan hoidettavalle alueelle tai voiteeseen sekoitettuina.

Kivun hoito

Kipu on kehon tapa varoittaa ihmistä. Se tulisi nähdä apuna, ei rangaistuksena, sillä kipu on mahdollisuus korjata pulma ennen kuin siitä tulee vakavampi ongelma. Siksi onkin suuri virhe ottaa kipua lievittävää lääkettä ilman, että etsittäisiin sen aiheuttajaa.

Vaikka olisikin olemassa sellainen vamma tai tulehdus, joka on syynä selkäkipuun, on aina lähettyviltä löydettävissä jokin sellainen tunne-elämän ongelma, joka tulisi tunnistaa ja jota tulisi hoitaa.

Selkä on ihmisen elämässä tuki ja suoja, ja jokaista selän osaa tulisi hoitaa tunteisiin perustuen.

Niskakipu

Mitä tulee niskakipuun, se liittyy tunnetason tukeen, jota saamme ja jota annamme toisille. Tässä tapauksessa seuraavat kukat voivat olla avuksi:

 • Sikuri: olet liian omistushaluinen rakastamiesi ihmisten suhteen.
 • Holly: olet hyvin usein raivokas, mustasukkainen tai kateellinen.
 • Lehtikuusi: tästä saa itsevarmuutta.
 • Mimulus: kun pelkäät olla yksin, pelkäät työpaikkasi menettämistä tms.
 • Valkoinen kastanja: tämä hoito on niille, jotka ajattelevat asioita liikaa.
 • Pyökki: tämä auttaa sinua olemaan sietokykyisempi toisten ihmisten suhteen.
hartiat

Yläselkä

Yläselkäsi pitää tallessa tunteita syyllisyydestä, joita kannat mukanasi menneisyydestä. Kaikkein hyödyllisimmät kukat tähän ongelmaan ovat seuraavat:

 • Mänty: pääasiallinen hoito syyllisyydestä ylitse pääsemiseksi.
 • Valkoinen kastanja: jos et voi lopettaa jonkin sellaisen asian ajattelemista, joka on sinulle tuskainen.
 • Kuusama: tämä auttaa sinua elämään tässä hetkessä sekä jättämään menneisyyden taaksesi.
 • Rock water: erinomainen kasvi, jos olet liian ankara itseäsi kohtaan.
 • Sinappi: jos olet surullinen ja apaattinen, ja jos sinulla on vaikeuksia elää nykyhetkessä.
 • Kastanjan silmu: tämä on ihanteellinen kasvi, jotta et tekisi samoja virheitä kuin menneisyydessäsi, ja jotta sen sijaan oppisit kokemuksistasi.

Alaselkä

Alaselkä on se paikka, jossa sijaitsee pelkosi koskien taloudellisia vaikeuksia. On monia Bach-kukkahoitoja, jotka voivat olla avuksi sellaisten tunteiden ylitse pääsemiseksi kuten pelko, itsekkyys ja epäoikeudenmukaisuus.

 • Mimulus: oleellisin kukka niiden pelkojen lieventämiseen, jotka liittyvät rahaan, työhön, perheeseen tai muihin vastaaviin asioihin.
 • Maarianverijuuri: kun kärsit, mutta kannat pelkojasi salassa.
 • Punainen kastanja: kun olet liian huolissasi rakastamistasi ihmisistä.
 • Hornbeam: kannustaa sinua sekä antaa energiaa, jotta voisit kohdata sellaisen tilanteen, jota et ole tarpeeksi vahva kestämään.
 • Gentian: tämä sopii niille, joilla on meneillään lannistumisen tai häviön tuntemusten jakso sen jälkeen, kun he ovat käyneet lävitse vaikeita aikoja.

Anna tälle ainutlaatuiselle hoidolle mahdollisuus! Joka tapauksessa siitä ei ole mitään haittaa, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla Bach-kukkia erilaisiin tunne-elämään liittyviin selän ongelmiin.

UUTISIA VERKOSSA