Avaa uusi tyhjä ”tili” elämällesi

heinäkuu 24, 2017
Uuden, tyhjän tilin avaamisella emme tässä tarkoita luovuttamista, vaan sen sijaan kaiken sellaisen siivoamista pois, joka estää sinua etenemästä kohti onnellisuutta ja hyvinvointia.

Joskus tämä on helpommin tehtävissä kuin toisinaan, mutta se on kuitenkin aina hyödyllistä. Uuden tilin avaaminen elämässä voi olla ratkaisu nykyhetkessä kokemiisi ongelmiin.

Sydämesi saattaa olla avoinna tälle, mutta ihmisen aivot ovat erittäin muutosta vastustavat.

Tämä muutos käsittää kaiken, joka vaatii sinua jättämään mukavusalueesi tai hylkäämään rutiinin, tavan tai tietyn kontekstin – tämä tulkitaan aivoissasi uhkana.

Kyseessä on alkukantainen tapa taata selviytymisesi, ja aivosi tulevat aina täyttämään sinut peloilla ja epävarmuuksilla. Ne kuiskaavat: ”Älä tee noin, älä muuta ympärilläsi olevia asioita”. Mutta kun ihminen pystyy kohtamaan tämän luonnollisen ja biologisen vaistonsa, kaikki muuttuu.

Lopulta mielesi rikastuu saamistasi oppitunneista, ja aivosi hyötyvät siitä mahtavasta askeleesta, joka käsittää muiden stimuloinnin lähteiden saannin – sellaisten, jotka voivat tuoda sinulle onnellisuutta.

Tällä kertaa haluamme siis kutsua sinut miettimään oikeuttasi toteuttaa tämä yksinkertainen asia, eli uudestaan aloittaminen.

Tyhjän tilin avaaminen elämässä – kuinka se tapahtuu? Lue lisää, sillä seuraavassa pohdimme asiaa tarkemmin.

Jotta voisit luoda uuden tilin, sinun täytyy tehdä puhdistus

nainen ja puut

Muutokset eivät ilmaannu lineaariseen malliin jonkin tietyn tilanteen seurauksena.

Sinun ei tarvitse aloittaa juuristasi eikä etsiä muita alueita tai tiloja luodaksesi uuden alun itsellesi.

 • Paras minkä voit tehdä on edistää muutoksia tuomalla yhteen uusia sisäisiä vahvuuksia, jotka auttavat sinua ”puhdistamaan pois” ne asiat joista et pidä, jotka eivät ole enää oleellisia ja jotka eivät rikasta sinua, tai jotka hidastavat edistymistäsi.
 • Voit aloittaa omasta kodistasi: poista kaikki sellainen, joka kuuluu sellaiseen vaiheeseen elämääsi, josta et pidä.
 • Hankkiudu eroon papereista ja vaatteista joita et enää käytä, kuten myös muistoista, jotka ärsyttävät sinua tai jotka vievät liikaa tilaa suhteessa siihen vähäiseen hyötyyn joka niillä on.
 • Avaa ikkunasi ja anna uusien tuulien puhaltaa sisään silloin kun teet tämän siivouksen.
 • Sitten tulee kaikkein rohkein ja tärkein askel. Mieti syvällisesti sitä, mitä muuta pois laitettavaa elämässäsi voisi olla.
 • Ehkäpä sinun täytyy muuttaa rutiiniasi, tai kenties sinun kannattaisi pysyä etäällä joistakin ihmisistä tai rikkoa tiettyjä siteitäsi.

Arvioi sitten uudestaan tilannettasi.

Lue aiheesta lisää: Vältä näitä kolmea tunnetta, jos haluat olla onnellinen

Arvosta tyhjiötä, harkitse muutoksia, ja keskity omaan persoonallisuuteesi

intiaani

Epäilemättä on niin, että kun siivoat syvällisesti kotiasi, mietit kuinka monta turhaa tavaraa olet kerännyt. Ihmettelet kenties sitä, kuinka paljon valoa tulee jokaiseen nurkkaan, kun olet poistanut kaiken kotonasi olleen pölyn, roskan ja rikkinäiset esineet.

 • Nyt voit tuntea hyvin lohduttavaa rauhallisuutta, ja kaikki on järjestyksessä.
 • Et ole ainoastaan laittanut sivuun niitä asioita jotka eivät enää ole sinulle hyödyllisiä. Olet myös kääntynyt pois sellaisista ihmisistä, jotka eivät tuoneet sinulle mitään, ja jotka jopa aiheuttivat sinulle kipua.
 • Sitten on niitä ihmisiä, jotka tähän vaiheeseen päästyään ryhtyvät heti tapaamaan uusia ihmisiä sekä luovat uusia suhteita. He haluavat kokea runsaan määrän uusia kokemuksia.
 • Tämä ei kuitenkaan ole hyvä tapa edetä. Kun laitat todella ”uuden elämäsi tilin” käytäntöön, keskityt omasta itsestäsi huolehtimiseen, ja siksi on elintärkeää että omistat aikaa ajattelulle.
 • Sinun tarvitsee arvostaa sitä tyhjiötä, joka muodostuu siivottuasi tilasi – ne paikat, joissa joskus oli ihminen joka nyt kulkee eri polulla.

Näissä tiloissa olet oma itsesi, ja sinun tulee tavata taas tämä henkilö sekä arvostaa yksinoloasi ja päästä sovintoon sen kanssa.

Lue aiheesta lisää: Vastavuoroisuus ihmissuhteissa

Muutokset ulkopuolellasi voivat muuttaa omaa oloasi – voit tulla vahvemmaksi

Jo se yksinkertainen fakta että haluat aloittaa muutoksen on rohkeuden merkki, ja muutoksen saavuttaminen on tämän arvon ominaisuus.

Et ole ehkä aina tietoinen tästä faktasta, mutta sisälläsi on kestävyyden siemen.

Lisäksi muutos vaatii sitä, että sinulla on hiukan päättäväisyyttä, hyppysellinen vahvuutta ja jonkin verran intuitiota.

Kun olet avannut uuden tilin elämässäsi, olet ylpeä itsestäsi, ja se tunne tai vakuuttuneisuus että olet ottanut haltuun oman elämäsi, on tyydytyksen tuottava asia – siitä tulisi nauttia.

Uusi tili ja hymyt: nyt on aika koristella elämäsi

nainen

Uusi elämä ja uudet hymyt. Vaivannäkö kannatti, vaikka tiedätkin että sinulta vei kauan päästä siihen pisteeseen, jossa nyt olet. Kaikki on mahtavaa, sillä nyt olet ydinmuodossasi. Nyt sinä olet vain sinä itse, kaikessa taiassasi.

Tällöin on aika ”koristella” elämäsi, ja seuraavat vinkit ovat tässä hyvä apu:

 • Korista elämäsi sellaisilla ihmisillä, jotka arvostavat sinua sellaisena kuin olet, kaikkine hyveinesi ja vikoinesi.
 • Anna sydämesi tavoittaa ne henkilöt, jotka osaavat antaa ja vastaanottaa onnellisuutta.
 • Ympäröi itsesi kypsillä ja hauskoilla ystävyyksillä joista saat ratkaisun joka ongelmaan, etkä ongelmaa joka ratkaisuun.

Anna itsesi saavuttaa ne mahdollisuudet, jotka olet aina ansainnut ja joita et ole uskaltanut tavoitella. Ole vastaanottavainen sille, mitä elämä sinulle haluaa antaa, kuten myös sille mistä pidät, mistä unelmoit ja minkä suhteen koet samaistumista.

UUTISIA VERKOSSA