Älä muuta itseäsi miellyttääksesi muita

marraskuu 1, 2017
Älä pelkää näyttää todellista luontoasi tai yritä olla jotain sellaista, mitä et ole. Ansaitset ihmisen, joka rakastuu sinuun juuri siitä syystä, että olet oma itsesi - älä siis yritä esittää jotakuta muuta.

Älä menetä identiteettiäsi, äläkä petä itseäsi. Älä lakkaa olemasta se kuka olet saadaksesi jonkun toisen pitämään sinusta. Jos teet näin, päädyt vain sabotoimaan itseäsi.

Kun tapaat ihmisen joka sinua kiinnostaa ja haluat tutustua häneen paremmin, on täysin normaalia että haluat tehdä hyvän vaikutuksen. Tämä kuitenkin johtaa joskus siihen, että kaunistelet totuutta ja yrität olla erilainen saadaksesi heidät kiinnostumaan sinusta.

Teeskentely tai ominaisuuksiesi piilottaminen pakottaa sinut valehtelemaan itsellesi sekä ihastuksesi kohteelle. Täytät hänen odotuksensa valheilla ja hän uskoo ihastuneensa tiettyihin ominaisuuksiin sinussa, jotka olet kehittänyt tyhjästä. Älä muuta itseäsi muiden takia, tai muutoin päädyt parisuhteeseen joka perustuu valheelle.

Jokaisen alun taika

 

pariskunnalla tähtisadetikut

Parisuhteen alkuaika on maaginen ajanjakso. Kaikki tuntuu sujuvan hyvin ja pääsi on aivan pyörällä, olet ihastunut ja ehkä jo rakastunutkin. Ajan myötä nämä ensihuuman tunteet katoavat ja joudut kohtaamaan todellisuuden.

Todellisuus voi tuntua erityisen rankalta, jos sinusta tuntuu että olet muuttanut ja muokannut itseäsi niin paljon toisen hyväksi, että joudut teeskentelemään jatkuvasti. Ehkä olet yrittänyt muokata itsestäsi toisen ihannepuolisoa ja olet halunnut vahvistaa heidän sinusta luomiasi odotuksia ja mielikuvaa. Tällainen parisuhde ei voi kestää pitkään.

Älä rakastu ihmiseen, joka odottaa sinun mahtuvan ihanteisiinsa ja odotuksiinsa, mutta älä myöskään yritä saada toista ihmistä rakastumaan sinuun muuttumalla sellaiseksi kuin he haluavat.

Mihin ainutlaatuisuutesi on kadonnut? Mitä tapahtui oikealle minällesi? Olet yrittänyt piilottaa todellisen identiteettisi kaikilla mahdollisilla tavoilla upottaaksesi itsesi rakkauteen, joka perustuu valheelle.

Itsevarmuuden tärkeys

 

pariskunta veden äärellä

On tärkeää paljastaa todellinen luonteesi: kaikki ne asiat, jotka ovat sinulle tärkeitä ja joista välität, ja mihin uskot. Näin paljastat itsesi kokonaan ja voit löytää rinnallesi kumppanin, jolle samanlaiset asiat ovat tärkeitä ja joka osaa arvostaa ja tukea sinua juuri sellaisena kuin olet.

Sinun ei tule piilottaa asioita, joista et pidä. Jos teet näin, päätyy kumppanisi hämilleen, sillä ajan kuluessa nämä asiat tulevat auttamatta ilmi. Kuvittele mielessäsi seuraava tilanne: ihminen jota tapailet tupakoi. Hänellä on ollut tämä tapa vuosikausien ajan, mutta et ole koskaan kertonut hänelle, miten paljon tupakointia inhoat. Yhtenä päivänä olet vihainen jostakin muusta asiasta ja vihaisena päästät suustasi, että vihaat hänen tupakointiaan. Kumppanin reaktio tässä vaiheessa on täysi hämmästys, sillä hänellä ei ollut mitään tietoa siitä, ettet siedä tupakointia.

On tärkeää luottaa siihen, millainen ihminen olet ja mistä tosiasiassa välität ja mistä et pidä. Ole itsevarma ja kerro toiselle ajatuksistasi, toiveistasi ja peloistasi – vain näin voit luoda todellisen, kestävän yhteyden.

Suositeltua lukemista: 5 itsevarman ihmisen piirrettä, joita voit kehittää itsessäsi

Kun naamiot poistetaan ja totuus paljastuu

 

nainen itkee ja ulkona sataa

Kaikki sujuu parisuhteessa hyvin siihen asti, kunnes alat olla todellinen oma itsesi. Naamio, jonka olet kasvoillesi asettanut, ei pysy paikoillaan pitkään. Tässä vaiheessa voi syntyä konflikteja, sillä yhteys kumppanisi ja itsesi välillä on muuttunut. Alat osoittaa itsevarmuuden merkkejä, mutta se on liian myöhäistä – kumppanisi on ihastunut ihmiseen, joka et oikeasti ole.

Kumppanissasi on tiettyjä asioita joita alat inhota, ja kumppanisi kokee samanlaisen reaktion kohdallasi. Alatte valittaa näistä asioista toisillenne ja suhde muuttuu riitelyksi. Tässä vaiheessa ei ole enää paluuta entiseen.

Jatkuva riitely vie kaiken energiasi, etkä usko enää rakastavasi kumppaniasi. Et ehkä välttämättä aluksi ymmärrä mistä muutos johtuu, mutta tajuat lopulta, että se johtuu siitä että rakkautenne perustui valheelle alusta alkaen.

Älä muuta itseäsi, vaikka ajatus tuntuisi kuinka houkuttelevalta tahansa. On vaikeaa olla tietoinen siitä miten käyttäydyt, mutta se on ehdottoman tärkeää. Muista pysyä itsenäsi kaikesta huolimatta ja varmista, että kumppanisi on sinulle todella sopiva – näin vältät turhautumisen ja ongelmat jatkossa.

Älä pelkää näyttää todellista luontoasi, sillä tosirakkaus voi syntyä vain kahden tasapainoisen, rehellisen ihmisen välille. Jos et voi olla oma itsesi kumppanisi läheisyydessä, ei juttu tule toimimaan.

UUTISIA VERKOSSA