9 tapaa poistaa syylät nopeasti

· huhtikuu 26, 2018
Onko syylistä mahdollista päästä eroon? Esittelemme listan tehokkaita menetelmiä, joiden avulla ne saa poistettua ilman kalliita hoitoja.

Syylät ovat pieniä iholle ilmaantuvia kasvaimia, joita peittävä iho kovettuu. Nämä kasvaimet ovat pääosin esteettinen ongelma, eivätkä ne ole vaarallisia.

On olemassa runsas joukko lääkinnällisiä hoitoja, joiden avulla syylistä pääsee eroon ilman arpia. Jotkut hoidot ovat niin tehokkaita, että syylä irtoaa minuuteissa. On kuitenkin tärkeää tehdä selväksi, että suurin osa näistä hoidoista on melko kalliita.

Luonnolla on kuitenkin tarjota joitakin vaihtoehtoja syylien poistamiseksi paljon edullisemmin. Ja aivan kuten kalliit hoidot, nämä luonnolliset hoidotkaan eivät jätä mitään jälkiä ihoon.

Seuraavaksi esittelemme listan tehokkaita tapoja päästä eroon syylistä.

1. Valkosipuli

omenaviinietikka poistaa syylät

Ota tuore valkosipulinkynsi ja murskaa se kokkareiseksi tahnaksi. Levitä sitä syylän päälle ja peitä alue siteellä tai kangaspalalla. Pidä se riittävän tiukalla, jotta seos ei pääse liikkumaan.

Anna vaikuttaa yön yli ja poista side seuraavana päivänä. Puhdista alue hyvin. Toista prosessi päivittäin, kunnes syylä kuivuu ja putoaa pois.

2. Omenaviinietikka

Omenaviinietikka on ihanteellinen neste näiden pienten kasvainten kuivattamiseen. Sinun tarvitsee vain ottaa pieni kangaspala ja tiputtaa siihen kolme tippaa omenaviinietikkaa. Laita side syylän päälle ja jätä vaikuttamaan yön ajaksi samalla tavoin kuin valkosipulihoidon kohdalla.

Toista tämä prosessi viitenä peräkkäisenä päivänä ja varmista, että et jätä päivääkään välistä. Jos mahdollista, vaihda side uuteen joka aamu.

3. Banaaninkuoret

banaanit

Älä heitä pois banaaninkuoria! Säästä ne ja hankaa niitä syyliin. Toista tämä useita kertoja päivässä, tai laita pala banaaninkuorta syylän päälle lääketeipin avulla. Anna vaikuttaa yön yli. Tämä menetelmä antaa tuloksia kahden viikon sisällä.

4. Teippi

Laita pieni pala teippiä syylän päälle ja jätä se paikalleen kuudeksi päiväksi. Kostuta sitten syylä ja toista hoito, kunnes syylä putoaa pois. Tässä saattaa kestää hieman yli kuukausi.

5. Sipulimehu

sipulimehu poistaa syylät

Sipulit ovat loistavia sekä syylien että niitä aiheuttavien virusten eliminoimisessa. Leikkaa sipuli palasiksi ja jätä palaset yöksi astiaan runsaan suolan kera. Aamulla voit erottaa mehun ja levittää sitä ennen nukkumaanmenoa suoraan hoitoa vaativalle alueelle. Tällä hoidolla saa tuloksia noin parissa viikossa.

6. Risiiniöljy

Risiiniöljy voi auttaa pääsemään eroon häiritsevistä syylistä alle neljässä viikossa. Tässä menetelmässä sekoitetaan hieman ruokasoodaa risiiniöljyyn, kunnes muodostuu tahmea tahna. Levitä tätä tahnaa syylän päälle ja peitä se teipillä tai pienellä siteellä.

7. C-vitamiini

vitamiinikapselit

Valmista tahna muussaamalla C-vitamiinitabletti veden kanssa. Levitä tätä seosta suoraan hoitoa vaativalle alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Toista tämä päivittäin. C-vitamiinin hapan pH poistaa syylän nopeasti.

8. Teepuuöljy

Teepuuöljyllä on voimakkaita lääkinnällisiä ominaisuuksia iho-ongelmien hoitoon. Se tuhoaa mikrobeja ja sieniä. Oikea tapa käyttää sitä on laittaa muutama tippa hoitoa vaativalle alueelle. Tee se kolme kertaa päivässä. Kuten muut kotikonstit, tämäkin hoito tehoaa hieman hitaammin, mutta tulokset ovat loistavia.

9. Aloe vera

aloe vera poistaa syylät

Aloe vera on yksi pääasiallisista kotikonsteista iho-ongelmien hoitoon. Aivan kuten teepuuöljyllä, aloe verallakin on antibakteerisia ominaisuuksia. Saat syylät katoamaan vain muutamassa päivässä ilman arpia tai muita jälkiä pelkästään levittämällä niille aloe veraa kolme kertaa päivässä.