8 ruokaa joita sinun tulisi välttää mikäli haluat 6-packin

huhtikuu 25, 2017
Mikäli olet omistautunut treenaamiselle ja 6-pack on tavoitteesi, sinun täytyy myös kiinnittää huomiota siihen, mitä syöt. Opi mitkä ovat ne 8 ruokaa, joita sinun tulisi välttää polttaaksesi rasvaa ja kiinteyttääksesi vatsalihaksiasi.

Kohdataanpa totuus: hyvin erottuvat vatsalihakset ovat nyt lähes kaikkien tavoite. Tämä on etenkin totta niille ihmisille, jotka treenaavat päivittäin.

Lihasten vahvistaminen, rasvasta eroon pääseminen ja vatsalihasten muotoilu on jatkuvan työn tulos. Tähän työhön liittyy paljon yritystä ja kuria.

Suurin osa työstä keskittyy treenaamiseen. On kuitenkin myös tärkeää korjata huonoja ruokailutapoja jotka vaikuttavat tuloksiisi. On esimerkiksi tarpeellista rajoittaa tiettyjä ruokia mitä syöt, etenkin sellaisia jotka aiheuttavat tulehdusta ja saavat sinut keräämään rasvaa.

Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle 8 tärkeintä ruokaa joita sinun tulisi välttää. Tällä tavoin voit korvata ne terveellisemmillä vaihtoehdoilla.

1. Uppopaistetut ruoat

sipsit ja snacksit

Uppopaistetut ruoat sisältävät paljon tyydyttynyttä rasvaa. Valitettavasti nämä rasvat voivat ohjata sinut aineenvaihdunnallisten sairauksien suuntaan.

Ongelma on vieläkin suurempi jos uppopaistetut ruoat on paistettu leivityksen kera.

Uppopaistettujen ruokien syönti säännöllisesti lisää saamiesi kalorien määrää. Pitkällä tähtäimellä ne johtavat ylipainoon, diabeteksen kehitykseen ja muihin terveysongelmiin. 

2. Valmiskastikkeet

Niiden maku on erittäin addiktoiva, ja ne voivat sopia hyvin useisiin ruokalajeihin.

Valmiskastikkeet ja salaatinkastikkeet ovat huonoja terveydelle. Ne ovat täynnä tyydyttyneitä rasvoja, kaloreita ja lisättyjä kemikaalisia yhdisteitä. 

Nämä voivat todella mennä painonpudotuksen tielle. Ne voivat myös aiheuttaa ongelmia ahdistuksen kanssa.

Onneksi on olemassa monia reseptejä, joissa voit käyttää luomuaineksia. Se tarkoittaa, että ne voivat täydentää ruokiasi ilman, että uhraat terveytesi.

Voit syödä niitä kaksi-kolme kertaa viikossa. Tietysti sinun tulisi aina syödä niitäkin kohtuullisissa määrin. 

3. Prosessoidut lihat

leikkeleet

Jotkut ihmiset ajattelevat niitä merkittävänä proteiinin lähteenä. Prosessoidut lihat ovat kuitenkin haitallisia terveydellesi. 

Niiden tuoreuden ja herkullisen maun takana piilee suuri joukko lisäaineita ja suolaa. Pitkällä tähtäimellä nämä aiheuttavat aineenvaihdunnan ongelmia.

Niiden syöminen säännöllisesti on liitetty useisiin asioihin. Näiden joukossa on painonnousu, diabetes sekä jopa jotkut sydänsairaudet. 

Myös niiden korkea rasva-, ja suolapitoisuus aiheuttaa epätasapainon kehosi tulehdusprosesseissa. Tämä aiheuttaa nesteen kertymistä ja vatsan turvotusta.

4. Keksit

Keksit voivat olla hyvin harhaanjohtavia. Tämä no erityisen totta kun niiden pakkauksessa lukee ”vähäkalorinen” tai ”kevyt”.

On totta että ne auttavat kontrolloimaan nälkäämme. Niiden syöminen säännöllisesti voi kuitenkin tulla vatsalihasten muokkaamisen tielle. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu valkoisista jauhoista, sokereista ja lisäaineista, jotka ovat kaloripitoisia ja aiheuttavat turvotusta.

5. Leivät ja kakut

valkoinen leipä

Useimmat leivät, kakut ja leivonnaiset on valmistettu valkoisista jauhoista. Nämä hidastuttavat ruoansulatusta ja lisäävät tulehdusta. 

Kyllä, ne ovat herkullisia. Niiden syöminen säännöllisesti tulee kuitenkin litteiden ja treenattujen vatsalihasten näkymisen tielle.

Tämä ei johdu vain siitä, että ne lisäävät vatsan turvotusta. Ne myös lisäävät jenkkakahvojen todennäköisyyttä ja vatsarasvan kertymistä. Tämä johtuu niiden korkeasta rasvapitoisuudesta.

7. Suolaiset ruoat

suola

Liian monien suolaisten ruokien syöminen on vahingollista sekä terveydellesi että painollesi.

Ensinnäkin natrium lisää nesteen kertymistä kehosi kudoksissa. Se myös aiheuttaa vaarallisia tulehdusreaktioita. Samaan aikaan se lisää korkeasta verenpaineesta ja munuaisten ongelmista kärsimisen riskiä.

Turvotuksen lisäksi suolat myös edesauttavat rasvojen kertymistä. 

8. Juomat

Kaikissa prosessoiduissa juomissa on keinotekoisia ainesosia ja yleensä paljon sokeria. Nämä vaikuttavat suoraan painoosi.

Tämä sisältää jopa juomat, jotka on merkitty teksteillä ”light”, tai ”nolla kaloria”. 

Monet ihmiset eivät kiinnitä tähän huomiota, mutta muista että nämä juomat kohottavat verensokeriasi. Ne myös tekevät aineenvaihduntasi hitaammaksi. Tämän lisäksi ne lisäävät vatsasi ympäristöön kerääntyvän rasvan määrää.

Ongelma on vielä suurempi hiilihapotetuissa juomissa. Tämä johtuu siitä, että ne aiheuttavat suoliston ongelmia ja aiheuttavat tulehdusta ja ilmavaivoja.

Käytätkö säännöllisesti joitakin näistä ruoista? Mikäli sanoit kyllä, on aika ottaa ne pois normaalista ruokavaliostasi. Tällä tavalla ne eivät sekaannu yrityksiisi saada kiinteät vatsalihakset.

Sen sijaan nosta hedelmien, täysjyväviljojen ja hyvänlaatuisten proteiinien saamista. Imeytymisen jälkeen ne auttavat sinua kasvattamaan lihasmassaasi.

UUTISIA VERKOSSA