7 parasta mehua ikääntymisen hidastamiseksi

Mitä tulee ikääntymisprosessin hidastamiseen ja nuorekkaan ihon saamiseen, tuore mehu on paras tapa saada annos tarvitsemiasi vitamiineja ja mineraaleja.

Mitä tulee ikääntymisen hidastamiseen tai sen vaikutusten huomaamattomiksi tekemiseen, mikä tahansa luonnollinen metodi on kokeilun arvoinen.

Puhumme asioista, joista voit tehdä päivittäisiä tapoja ja jotka eivät ainoastaan paranna kokonaisterveyttäsi, vaan antavat kehollesi myös runsaasti antioksidantteja, nestettä ja C-vitamiinia, jotka kaikki ovat hyviä ryppyjen vähentämiseksi ja ihon elastisuuden palauttamiseksi.

Kuten tiedät, ei ole olemassa ihmevastauksia ikääntymiselle. On hoitoja ja keinoja joita voit käyttää, mutta on myös tärkeää hyväksyä, että aika kulkee eteenpäin.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse katsoa avuttomasti, kuinka vuodet vierivät eteenpäin. Sinun tavoitteesi tulisi olla itsestäsi huolen pitäminen, upeaksi olosi tunteminen, ja hyvien päätösten tekeminen koskien kehoasi ja terveyttäsi.

Jos ikääntymisprosessin hidastaminen on tavoitteesi, kokeile sitten joitakin näistä mahtavista mehuista!

1. Tomaattimehu

Tomaattimehu sisältää runsaasti erityisesti yhtä antioksidanttia: lykopeenia.

Tämä karotenoidi ja fytokemikaalinen pigmentti on taidokas taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan (molekyylejä tai ioneja jotka voivat vahingoittaa terveitä soluja, hyökätä immuunijärjestelmää vastaan ja nopeuttaa ikääntymistä).

Lykopeeni auttaa myös saamaan kiinteämmän ihon, sillä se estää kollagenaasin vaikutusta, joka on entsyymi joka rikkoo ihossasi olevaa kollageenia ajan myötä.  

Lue: 8 ruokaa täydentämään kollageenin tarvetta

2. Lehtikaalimehu

Lehtikaalimehu on klassikko, mitä tulee ikääntymisen hidastamiseen.

Sen lehdet ovat K-vitamiinipitoisia, joka on erittäin hyvä ravinne ehkäisemään sydänsairauksia ja osteoporoosia. 

Emme myöskään voi unohtaa, että lehtikaali sisältää useita muita ravinteita, kuten:

  • Mineraaleja (mangaania, kuparia, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia)
  • Vitamiineja (B1, B2, B6, E)
  • Kuitua
  • Omega-3 -rasvahappoja

Se on vitamiinipitoinen vihannes, jolla on mahtava antioksidanttinen kyky.

3. Munakoisovesi tai -mehu

Munakoisovesi

Olemme puhuneet useita kertoja aiemmin siitä, kuinka munakoiso on yksi parhaista kasviksista, mitä voit syödä. 

Yksi fantastinen tapa ottaa hyöty sen hyvyydestä on keittämällä se ja juomalla tuo keittovesi.

Jotkut leikkaavat munakoison pienemmiksi palasiksi ja mehustavat sen omenoiden kanssa saadakseen mehua. Omenan kanssa yhdistettynä maku on loistava.

Nauti se kuinka tahansa haluat, sillä munakoiso on yksi kaikista antioksidanttipitoisimmista ruoista mitä on olemassa. 

4. Punainen viinirypälemehu ikääntymistä vastaan

Viinirypäleitä, sekä niiden kuorta että niiden siemeniä, on käytetty useita vuosia ”anti-aging” -kauneustuotteissa.

Niiden salaisuus piilee niiden resveratrolissa. Tämä on erään tyyppinen antioksidantti, joka löytyy myös mustaherukoista, mustikoista ja mustaviinimarjoista, ja joka tekee suuren eron ikääntymisen merkkejä vastaan taistelussa.

Paras tapa ottaa niiden hyödyt irti on silloin kun ne ovat sesongissa eli tuoreita.

Ennen kuin menet ja ostat pullotettuja mehuja, kokeile mehun valmistamista itse mehustimessa tai tehosekoittimessa, ja sisällytä sekä kuori että siemenet. Käytä kaikki!  

Ota selville 7 syytä nauttia viinirypäleen siemeniä

5. Granaattiomenamehu: se on mahtavaa!

granaattiomenamehu

Yksi parhaista hedelmistä tähän tarkoitukseen ja muutenkin, on granaattiomena.

Se auttaa alentamaan huonoa kolesterolia, se on hyvä taistelemaan bakteereja vastaan joita rakkosi tai munuaisesi saattavat hautoa, ja se tarjoaa paljon ryppyjen vähentämiseksi.

Granaattiomenat auttavat sinua tuottamaan urolitiini A:ta, joka on molekyyli joka tunnetaan sen kyvystä luoda uudelleen mitokondriaa ja siten suojella jokaista solua kehossasi.

Nappaa granaattiomenia joka kerta kun näet niitä tuoreena kaupassa.

6. Vesimeloni

Huolimatta suositusta uskomuksesta, että vesimeloni sisältää vain vettä ja sokeria, on tärkeää tietää että se itse asiassa tarjoaa korkeita tasoja vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

Vesimeloni on mahtava nesteyttämään kehoasi, mikä on asia josta kehosi todella pitää.

Älä unohda sen runsasta A-vitamiinipitoisuutta, mikä on erittäin tärkeä ravinneaine ihosi uusiutumiseen ja sen pitämiseen kosteutettuna, taistellen kuivutta ja ryppyjä vastaan.

Katso myös tämä: 5 tärkeää vesimelonin hyötyä

7. Kiivi

kiivismoothie

Suosittelemme kultaista kiivihedelmää. Jos se sekoitetaan omenan ja pienen sitruunamäärän kanssa, saat mahtavan mehun taisteluun ikääntymistä vastaan.

Kiiveistä löytyvät antioksidantit auttavat kiinteyttämään ihoa ja hidastamaan klassisten naurujuonteiden muodostumista. Ne sisältävät erityisen korkeita tasoja C-ja E-vitamiineja. Nämä auttavat vähentämään vahinkoa ihollesi, joka johtuu vapaista radikaaleista.

Mitä mehua aiot kokeilla tänään? Muista valmistaa omat mehusi, ja olla lisäämättä minkäänlaista makeutusta, mikäli pystyt. 

Kategoriat: Reseptit Tags:
UUTISIA VERKOSSA