7 merkkiä siitä, että olet matkalla menestykseen

marraskuu 19, 2017
Oletko oikealla tiellä menestykseen? Tässä artikkelissa kerromme, mitkä asiat ovat menestyksen merkkejä ja miten voit ottaa oman menestyksesi omiin käsiisi.

Jossain vaiheessa elämää tapaat ihmisiä, tilanteita tai asioita, jotka inspiroivat sinua olemaan menestyksekäs. Se mitä teet tämän inspiraation suhteen riippuu täysin itsestäsi. Voit päättää tehdä ”normaaleja” päätöksiä tai muuntaa inspiraatiosi joksikin suuremmaksi.

1. Keskityt tekemään

Aivan aluksi sinun tulee pystyä suoriutumaan tehtävistäsi. Tätäkin tärkeämpää on se, että pystyt tekemään niin ilman pelkoa virheiden tekemisestä matkan varrella. Jos epäonnistut, keskityt tavoitteiseesi ja jatkat yrittämistä ja kehittymistä – teet muutoksia matkan varrella jokaisen harha-askeleen jälkeen, sillä tämä tuo sinulle lopulta haluamasi tuloksia.

Sinun on oltava johtaja, joka oppii olemaan johdossa. Joillekin ihmisille tämä voi vaikuttaa negatiiviselta asialta, mutta joskus sinun on tehtävä asiat omalla tavallasi.

Menestyksekkäät ihmiset nauttivat yleensä vastuusta ja johdossa olemisesta, ja he tietävät miten asiat pidetään parhaiten kontrollissa. Osa ihmisistä tuntee olonsa epävarmaksi ja epämukavaksi ollessaan sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät ole samanlaisia.

2. Sinulla on avoin mieli

 

naisen avoin mieli

Tämä on yksi tärkeimmistä piirteistä joka sinun tulee omata, mikäli kaipaat menestystä. Kun pystyt pitämään mielesi avoinna ympäristöllesi, opit enemmän, olet avoin uusille ideoille ja ihmisille, etkä päädy rajoittamaan itseäsi.

Olet tietoinen siitä, että mitä enemmän opit, sitä enemmän ymmärrät, kuinka paljon opittavaa on vielä jäljellä. Tämä auttaa sinua ottamaan hyödyn kaikista mahdollisuuksista, jotka tiellesi osuvat. Kun pidät mielesi avoinna, sinun on helpompi keksiä uusia ideoita ja haastaa omia näkemyksiäsi jatkuvasti.

3. Asetat itsellesi tavoitteita

Monet kuvittelevat, että tavoitteiden asettaminen tarkoittaa seuraavan kysymyksen esittämistä: ”Mitä haluan saavuttaa, missä haluan olla viiden vuoden päästä?” He sivuuttavat kokonaan siis päivittäisten tavoitteiden asettamisen.

Menestyksekäs ihminen ymmärtää tavoitteiden asettamisen ja saavuttamisen jokapäiväisen tärkeyden. Tiedät, että pitkälliset tavoitteet voivat helposti estää sinua näkemästä nykyhetkeä ja sen mahdollisuuksia, sekä sitä, mitä polkua kuljet parhaillaan.

Pienten ja helposti saavutettavien tavoitteiden asettaminen itsellesi joka päivä auttaa sinua saavuttamaan lopulliset tavoitteesi helpommin. Tämän lisäksi se tekee sinusta optimistisemman ja motivoi sinua. Menestys tulee nähdä tikapuina: ethän pysty saavuttamaan tikapuiden huippua nousemasta ensin jokaiselle askelmalle.

4. Et anna itsesi jäädä menneisyytesi tai virheidesi vangiksi

Tiedät että et voi muuttaa menneisyyttä tai tekemiäsi virheitä, voit vain oppia niistä. Käytät menneisyyttäsi työkaluna nykyhetken ongelmien ylittämiseen ja korjaat asennettasi, kun huomaat lipsuvasi.

Muistat sen, että kaikki mitä olet menneisyydessä tehnyt on tuonut sinut tähän hetkeen ja tilanteeseen. Ei ole mitään mieltä tuhlata aikaa vanhojen asioiden märehtimiseen tai suremiseen, sillä tämä ei auta sinua saavuttamaan menestystä.

On tärkeää pysyä joustavana ja ottaa vastaan muutokset avosylin. Tee epämukavuudesta tuttava, ja ole valmis kaikkeen, mitä tiellesi tupsahtaa.

5. Annat aina kaikkesi

Osaat käyttää hyviä puoliasi pohjana kaikelle tekemällesi. Tämän lisäksi luotat kykyihin, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen ja käytät niitä rakastamiesi asioiden tekemiseen. Olet samalla hyvin tietoinen omista heikkouksistasi ja pystyt käyttämään hyväksesi muiden ihmisten hyviä puolia, jotta he voivat korvata asiat, jotka sinulta puuttuvat.

Tämän lisäksi tunnistat sen, ettet voi tehdä kaikkea omin päin. Tarvitset apua muilta. Osaat delegoida tehtäviä, tunnistaa muiden ihmisten vahvuudet ja hyödyntää niitä.

Suositeltua lukemista: Itseluottamus: investoi itseesi

6. Olet sopivan kunnianhimoinen

 

vuorikiipeilijä matkalla menestykseen

Et häpeile luottamusta itseesi. Olet sellainen ihminen, joka herää joka aamu valmiina kohtaamaan elämän haasteet ja mahdollisuudet – näin pystyt saavuttamaan tavoitteesi paremmin.

Kunnianhimo auttaa sinua ymmärtämään, ettei tavoitteiden saavuttamisessa ole kyse pelkästään pitkistä työtunneista päivä toisensa jälkeen. Kunnianhimo on kaiken tekemäsi taustalla. Sielusi kertoo sinulle, mistä asioista voit hakea tarkoitusta sille mitä teet. Se auttaa sinua pysymään sinnikkäänä, etkä anna minkään asettua tiellesi.

7. Haluat intohimoisesti kehittyä

Kun haluat olla paras versio itsestäsi, olet tiellä menestykseen.

Ihmiset jotka haluavat menestyä ja saavuttaa tavoitteensa, tuntevat jatkuvaa paloa kehittyä ja muuttaa negatiivisia puolia itsestään. Tällaiset ihmiset kehittyvät ja kasvavat, ja muuttuvat kyvykkäiksi, menestyksekkäiksi ihmisiksi.

Oletko oikealla tiellä menestykseen?

UUTISIA VERKOSSA