7 lääkinnällistä kasvia, jotka auttavat parantamaan luustosi terveyttä

tammikuu 4, 2018
Tiettyjen teejuomien juominen säännöllisesti on mahtava tapa parantaa luustosi terveyttä. Opi lisää siitä, mitä voit tehdä terveille luille! 

Luurankosi on täysi rakennelma. Sen tarkoitus on antaa tukea ja liikkuvuutta kehollesi. Se sallii sinun saavan loputtoman määrän eri kykyjä.

Tämä yhdessä nivelsiteiden, jänteiden ja ruston sekä muiden asioiden kanssa aiheuttaa valkoisten ja punaisten verisolujen tuotannon.

Itse asiassa se toimii myös säilytysjärjestelmänä suurelle määrälle välttämättömiä ravinteita. Ja tästä syystä sillä on paljon tekemistä immuunijärjestelmäsi kanssa.

Ongelma on, että tämä järjestelmä ei ole turvassa sairauksien kehittymiseltä. Valitettavasti monet ulkoiset ja sisäiset tekijät voivat saada sen heikentymään.

Tuloksena se aiheuttaa kovaa kipua ja tulehduksellisia reaktioita. Kun ne etenevät, ne vaikuttavat elämänlaatuusi.

Kuitenkin nämä tilat ovat vältettävissä. Tämä johtuu siitä, että terveelliset elämäntavat ja jotkut luonnolliset hoitokeinot auttavat vahvistamaan luitasi.

Tässä artikkelissa haluamme jakaa 7 lääkinnällistä kasvia. Kiitos niiden ravitsemuksellisen tuen, ne ovat täydellisiä tukemaan tätä järjestelmää.

Katsotaanpa!

1. Basilika

kohenna luuston terveyttä basilikalla

Basilika on suosittu yrtti. Sen sisältämä kalsium on hyväksi luuston terveydellesi.

Tämä välttämätön mineraali pitää luusi vahvoina. Se myös ehkäisee kulumista, mikä liittyy ikääntymiseen.

Syö sitä lisänä salaateissa ja keitoissa. Voit myös tehdä siitä teetä.

2. Sinimailanen

Sinimailasen varret sisältävät runsaasti välttämättömiä mineraaleja. Sen jälkeen kun ne ovat imeytyneet kehoosi, ne vahvistavat luustosi terveyttä.

Sen anti-inflammatoriset yhdisteet auttavat estämään vapaiden radikaalien negatiivista työtä. Lisäksi se vähentää kroonisten sairausten kehittymisen riskiä.

On tärkeää mainita, että sillä on estrogeenin kaltaisia vaikutuksia. Tämä on tärkeää luumassan menetyksen välttämisessä.

  • Tätä kasvia voidaan lisätä salaatteihin ja luonnollisiin mehuihin.
  • Vaihtoehtoisesti sitä löytyy joistakin pillereistä ja ravintolisistä.

3. Paju

kohenna luuston terveyttä pajulla

Paju on kasvi, joka sisältää runsaasti salisyylia. Tämä on yhdiste, jolla on analgeesinen vaikutus, mikä auttaa kontrolloimaan luukipuja.

Sen anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen teho tasapainottaa luustosi terveyttä. Se vähentää liikkuvuusongelmien ilmaantumista.  

4. Voikukka

Voikukka on suosittu sen diureettisten vaikutusten vuoksi. Mutta meidän tulisi myös mainita, että se sisältää ravinteita, jotka hyödyttävät luustosi terveyttä.

Tämä antaa mineraaleja kuten kalsiumia ja magnesiumia, kummatkin ovat tarpeellisia ylläpitämään luustosi tiheyttä.

Sen anti-inflammatoriset ja puhdistavat ominaisuudet kiihdyttävät verenkiertoasi. Ja ne auttavat ylläpitämään hyvää puna- ja valkosolujen tuotantoa. 

Juo tätä kasvia teenä kolme kertaa päivässä.

5.  Nokkonen

kohenna luuston terveyttä nokkosen avulla

Yksi nokkosen hyödyistä on sen kyky suojata luitasi vapaiden radikaalien ja ympäristön aiheuttamalta haurastumiselta.

Tässä kasvissa on runsaita määriä rautaa, kalsiumia ja magnesiumia. Nämä ovat välttämättömiä mineraaleja, jotka pitävät luusi vahvoina.

Hyötyäksesi sen ominaisuuksista, sinun täytyy juoda kaksi pientä kupillista nokkosteetä päivittäin.

6. Peltokorte

Korte on kasvi, joka on täynnä ravitsemuksellisia hyötyjä. Sen jälkeen, kun se imeytyy kehoosi, se hyödyttää luustosi ja niveltesi terveyttä.

Peltokortteella on kipua ja tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Nämä voivat tehdä oireiden vähentämisen helpommaksi tapauksissa, joista luusto yleensä kärsii.

Sen vitamiinit tukevat prosesseja, jotka syntetisoivat kollageenia ja ehkäisevät kulumista, joka saa luusi hankaamaan toisiaan vasten.

Juo kaksi tai kolme kuppia korteteetä ainakin kolme kertaa viikossa.

7. Kamomilla

kohenna luuston terveyttä kamomillalla

Kamomilla on yksi suosituimmista kasveista vaihtoehtoisen lääketieteen kaupoissa.

Useat hyötyvät sen rauhoittavasta vaikutuksesta. Se on täydellinen rauhoittamaan yleistä kipua.

Mitä vain harvat tietävät, on että se on myös hyväksi luuston terveydelle. Tämä ei johdu vain sen anti-inflammatorisista kyvyistä, vaan myös sen tarjoamista välttämättömistä mineraaleista.

Sen syöminen vähentää turvotusta, joka vaikuttaa liikkuvuuteesi. Lisäksi se voitelee rustoa ja nivelsiteitä, jotka sitovat luusi. 

  • Nauti päivittäinen teekupillinen jopa kolme kertaa päivässä.
  • Käytä sitä ulkoisesti kylpyihin ja hauteisiin kun sinulla on kipua ja tulehdusta.

Kuten voit huomata, on olemassa useita kasveja, joiden ominaisuudet auttavat sinua pitämään luusi vahvoina ja suojeltuina. Juo niitä säännöllisesti nauttiaksesi niiden ominaisuuksista ehkäisevänä toimena niitä sairauksia vastaan, jotka vaikuttavat luihisi.

UUTISIA VERKOSSA