7 keinoa painonpudotukseen

toukokuu 29, 2015

Kun haluamme pudottaa painoamme, me usein turvaudumme menetelmiin jotka painon tiputtamisen sijaan tekevät ongelmasta oikeastaan pahemman, ja jotka voivat aiheuttaa vakavia seurauksia terveydelle.

Yleensä ihmiset tekevät lukemattoman määrän erilaisia asioita pudottaakseen painoaan, jonka seurauksena he joutuvat jojo-kierteeseen, jossa paino jojoilee alas ja ylös. Tämä vaarantaa heidän terveytensä. Tulokset alas ja ylös sahaavasta painosta eivät ole hyviä (raskausarvet, selluliitti, ihon löysyys, ruoansulatusongelmat ja niin edelleen).

Jos todella haluat pudottaa painoa nopeasti, paras asia jonka voit tehdä on keskustella sellaisen asiantuntijan kanssa, joka tuntee endokriinin. Jos hyväksyt erikoisen hoidon joltain laitokselta tai jos sinulta ei oteta verikokeita ennen hoitoa sen selvittämiseksi, voitko varmasti käydä hoidon läpi, et saa hyviä ratkaisuja.

Tällä voi myös olla vaikutuksia terveyteesi. Sinun tulisi välttää tiettyjen ruokien syömistä estääksesi painon nousu tai lisätä muiden ruokien kulutusta toivoen, että ne eivät pahenna tilannetta.

On välttämätöntä, että vakavissa ylipainotapauksissa käydään lääkärin juttusilla, ja myös silloin jos haluat poistaa tietyt ruoat ruokavaliostasi välttääksesi painon nousun ajan kuluessa.

Joka tapauksessa on olemassa joukko sääntöjä, jotka voivat auttaa sinua tavoitteessasi eli painonpudotuksessa, ja joilla ei ole mitään huonoja seurauksia terveydelle. Tässä on joitain keinoja, joiden avulla voit pudottaa painoasi.

7 keinoa pudottaa muutama kilo lisää

1. Vietä enemmän aikaa ihmisten kanssa, jotka elävät terveellisesti ja aktiivisesti. Tämä motivoi sinua tekemään oman harjoitusohjelmasi ja terveellisen ruokavaliosi.

2. Hissin sijaan kävele portaita nopealla vauhdilla kerroksesta toiseen noustassesi. Tämä pitää verenkiertojärjestelmäsi optimaalisessa kunnossa.

3. Jos vain voit, mene nukkumaan syömättä mitään. Tämä auttaa sinua saamaan paremman levon, ja myös pudottamaan painoa. Jos haluat, voit vaihtoehtoisesti syödä aikaisin ja valmistaa terveellisen päivällisen.

4. Yritä syödä pienikokoisia aterioita. Tämä auttaa elimistöäsi tottumaan pienempiin annoksiin ja tuntemaan itsensä kylläiseksi nopeammin.

5. Yritä juoda puoli litraa vettä ennen aamiaista, lounasta ja päivällistä. Saat tästä lukemattomia hyötyjä.

6. Katso peiliin ja visualisoi mielessäsi, millainen haluat vartalosi olevan. Tämä auttaa sinua tekemään suunnitelman, jota voit seurata ja jolla voit saavuttaa asettamasi tavoitteen.

7. Voi tuntua oudolta, mutta se on aivan normaalia ja totta: aktiivinen seksielämä on erittäin hyvä tapa kalorien polttamiseen. Se on myös mahtavaa henkiselle terveydellesi.

 

 

 

 

 

UUTISIA VERKOSSA