7 elämäntapamuutosta, jotka auttavat sinua näyttämään ja tuntemaan olosi nuoremmaksi

marraskuu 13, 2017
Nuorena pysyminen on enemmän kuin vain taidetta. Se on myös tahtoa pitää parempaa huolta itsestäsi sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kaikkien voiteiden ja kosmeettisten leikkaushoitojen lisäksi on olemassa joukko yksinkertaisia ja halpoja, helppoja asioita joita voit tehdä näyttääksesi paremmalta ja tunteaksesi olosi upeaksi. 

Toisaalta, on myös aina tärkeää hyväksyä ikäsi. Tämä on välttämätöntä nauttiaksesi hyvästä elämänlaadusta.

Tämä ei silti ole ristiriidassa kaikkesi tekemiseksi sen eteen, että pystyt kohtaamaan ajan kulkemisen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Voit siis aloittaa joitakin hyvin helppoja tapoja, kuten yksinkertaisen tavan juoda enemmän vettä, sillä se nesteyttää ihoa, taistelee kuivuutta vastaan ja uusii soluja.

Tiedämme, että nämä yksinkertaiset ehdotukset auttavat sinua paljon!

1. Hiustenkuivaajat ja -suoristajat: usko tai älä, ne ryöstävät hiuksiltasi niiden nuoruuden

nainen kihartaa hiuksiaan

Korkean lämpötilan hiustenkuivaajien ja kihartimien käyttö vaurioittaa hiuksiasi. Ne ikäännyttävät niitä, tekevät niistä heikommat ja antavat niille tylsän sävyn.

Mitä jos antaisit niille lepoa ainakin 3 kertaa viikossa? Se saattaa vaikuttaa hankalalta, etenkin naisille. Kaiken kaikkiaan, mikäli on olemassa yksi asia joka määrittelee kauneusrituaalejamme, se on kiharoidemme viimeisteleminen tai täydellisen suorien hiusten saavuttaminen suoristajan avulla.

Hiusten täytyy saada hengittää. Tämänkaltaiset laitteet jotka käyttävät korkeita lämpötiloja vievät pois hiustesi luonnollisen kauneuden ja nuoruuden.

Löydä nämä 5 nuorentavaa hiustyyliä, joihin ihastut varmasti

2. Käytä aurinkorasvaa ihollasi joka päivä

Muistamme aina aurinkorasvan, kun kesä saapuu. Ihotautilääkärit kuitenkin kertovat, että se ei ole tarpeen vain ehkäisemään ihosyöpää. Se auttaa myös taistelemaan ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Oli ulkona sitten aurinkoista, pilvistä tai sateista, aurinkorasvan tulisi olla perustarvike päivittäisissä kauneus- ja terveysrutiineissasi.

Joten älä epäröi levittää sitä joka päivä. Useat pohjustusvoiteet sisältävät jo valmiiksi aurinkosuojan, mikä on käytännöllistä ja säästää aikaasi. 

3. Puoli tuntia liikuntaa päivässä on avain terveyteen ja kauneuteen

hula-hula-vanne

Jos haluat pysyä nuorena, pidä huolta kehostasi. Jos haluat parantaa hyvinvointiasi, urheile. Jos haluat peilikuvasi näyttävän paremmalta, harrasta ainakin puoli tuntia liikuntaa päivässä. 

Yksinkertainen aktiviteetti on tarpeeksi. Aerobinen rutiini kuten kävely saa verenkiertomme liikkeelle, sydämemme lyömään nopeammin ja se auttaa saavuttamaan tarpeellisen varaston happea, endorfiineja ja serotoniinia.

Huomaat eron mielialassasi ja jopa ihossasi. Säännöllinen, keskirasittava liikunta on sensaatiomainen tapa pysyä kunnossa ja taistella ajan kulumisen merkkejä vastaan.

4. Sano kyllä solujesi uusimiselle!

Arvaa, mikä on kaikista tehokkain tapa uusia solujasi, puhdistaa kehoasi ja sallia kehosi säilyä nesteytettynä? Arvasit sen: veden juominen. 

Älä aseta päivittäistä 2 vesilitran standardia, sillä jokaisen ihmisen tarpeet ovat erilaiset. Parasta mitä voit tehdä, on olla säännönmukainen ja juoda suuri kulaus vettä puolen tunnin välein. Joskus jollakin niin yksinkertaisella asialla kuin tällä on suuri vaikutus kehoon.

5. Kädet ja kaula: unohdetut alueet

kauniit kädet ja nuorena pysyminen

Pysyäksemme nuorena, ei riitä että pidämme huolta vain kasvoistamme, vältämme painonnousua ja taistelemme löysyyttä ja ryppyjä vastaan…

On kaksi aluetta kehossasi, jossa ajan kulu ensimmäiseksi usein huomataan: kädet ja kaula. 

Mitä teet pitääksesi niistä huolta? Mitä rutiineja noudatat päivän mittaan? 

Tekee sinulle hyvää pitää kaulasi ja käsiesi iho täysin kosteutettuna. Käytä näille alueille tarkoitettuja rasvoja kahdesti päivässä, kerran aamulla ja taas kerran illalla.

6. Positiiviset ihmissuhteet? Kyllä, kiitos!

Se, että sinulla on satoja ystäviä, ei saa sinua pysymään nuorena. Mutta hyvät ystävät, vaikka niitä olisi vain muutama, vaikuttaa hyvinvointiisi, motivaatioosi ja innostukseesi.

Se, että sinulla on kumppani vierelläsi avunantajana – joka on samanaikaisesti ystävä ja rakastaja, saa sinut nauramaan ja on seuranasi läpi hyvin ja huonojen aikojen – saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja ikuisesti nuoreksi.

Vain harvat asiat ovat mielen ja sydämen terveydelle parempia kuin hyvät ystävät.  

Katso tämä artikkeli: 7 hyvien ystävien tapaa 

7. Nuku hyvin ja paljon

hyvä lepo auttaa pysymään nuorena

Ei, tämä ei ole hölmöä. Hyvin nukkuminen on kehosi, aivojesi ja mielesi välttämätön tarve. Yön aikana olemme tässä syvän levon tilassa, jolloin keho hoitaa sen tärkeitä puhdistavia toimia.

Myös aivot puhdistavat kuolleita soluja, uusivat kudoksia, luovat muistoja, järjestelevät itseään uudelleen ja luovat uusia yhdisteitä.

Kaikki tämä auttaa meitä pysymään kunnossa, sekä fyysisesti että henkisesti. Joten älä annan kenenkään tai minkään viedä sinulta jokaöistä 8 tunnin lepoasi.

UUTISIA VERKOSSA