5 tapaa joilla aloe vera pitää huolen sydämestäsi

lokakuu 15, 2017
Aloe vera -geeli on täydellinen alentamaan kolesterolia ja triglyseridejä samalla kun se auttaa kontrolloimaan ja tasapainottamaan glukoosia. Opi lisää! 

Aloe vera on monivuotinen kasvi, jolla on paksut lehdet ja lähes käsittämättömät voimat, joita löydetään yhä lisää joka päivä.

On kiinnostavaa, kuinka luonto joskus tarjoaa meille poikkeuksellisia resursseja hyvään terveyteen. Esimerkiksi aloe vera auttaa optimoimaan ruoansulatustasi, antaa sinulle terveen ihon, ja jopa vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.

Meidän tulisi nyt huomauttaa, että aloe vera ei ”paranna” sairauksia itsestään; se ”hoitaa” niitä ja rohkaisee hyvinvointia.

Haluamme tässä puhua yhdestä merkittävästä asiasta: Aloe vera voi pitää huolen sydämestäsi.

Selitämme kuinka…

1. Aloe vera säätelee hyvää kolesterolia (HDL)

aloe vera -juoma

Hyvä kolesteroli tai HDL, joka myös tunnetaan korkean tiheyden lipoproteiinina, on yksi kahdentyyppisestä kolesterolista, mitä sinulla on veressäsi.

Sitä kutsutaan ”hyväksi”, sillä se auttaa ottamaan liiallisen pahan kolesterolin (LDL) verestäsi maksaasi, missä se voidaan poistaa kehostasi.

Mutta tarkoittaako se, että mitä enemmän sinulla on tätä lipoproteiinia, sitä parempi on terveytesi?

Meidän täytyy olla varovaisia tämän kanssa, sillä joillakin ihmisillä saattaa olla geneettisiä ongelmia, jotka voivat johtaa vakaviin ongelmiin. On paras pitää tasapaino, ja tässä aloe vera voi auttaa.

Aloe vera on erittäin tehokas, sillä se ei vain nosta hyvää kolesteroliasi, mutta myös rohkaisee hyvää tasapainoa näiden kahden tyyppisen lipoproteiinin välillä. 

2. Se vähentää triglyseriditasoja

On kiinnostavaa, miten kuulemme yhä useammin siitä, kuinka tärkeää on alentaa kolesteroliamme. Sitäkin armottomampi vihollinen on kuitenkin triglyseridien tasot

Korkea triglyseridien määrä veressäsi tarkoittaa, ettet polta kaikkea liiallista energiaa kehossasi, ja siksi se säilöytyy rasvana. 

Hypertriglyseridemia on hiljainen uhka sydämesi terveydelle. Joten kun arvosi menevät pois normaalilta väliltä (alle 150 mg/dl), sinulla on korkeampi sydänsairauden sekä joidenkin sairauksien, kuten haimatulehduksen riski.

3. Se alentaa verensokeria

katkaistu aloe vera -kasvi

Aloe vera sisältää glukomannaania, joka on eräänlainen sulautuva kuitu, joka pystyy alentamaan veresi glukoositasoja. 

Antrakinonit ovat erääntyyppisiä fenoleita, jotka yhdessä lektiinien kanssa auttavat tasapainottamaan sokereitasi.

Nähdäksesi positiivisia tuloksia, ota ruokalusikallinen aloe veraa joka päivä kahden kuukauden ajan, liuotettuna lasilliseen lämmintä vettä.  

Aloe veran tulehdusta lieventävät, myrkkyjä poistavat ja parantavat ominaisuudet voivat auttaa myös sinua. Se on yksi terveellisimmistä kasveista ihmisille, jotka kärsivät diabeteksesta.

Lue: 8 syytä nauttia aloe verasta valmistettua mehua

4. Se alentaa verenpainetta

Jos aloe vera -mehu auttaa alentamaan verenpainettasi, se johtuu yhdestä konkreettisesta syystä: sen korkeasta C-vitamiinipitoisuudesta.

Älä unohda, että C-vitamiini on mahtavaa valtimoillesi, hyvälle verenkierrolle sekä kunnolliselle hapettumiselle. 

Lisäksi se laajentaa hiusverisuoniasi, parantaa niiden elastisuutta, ja auttaa hoitamaan valtimoiden kovettumatautia.

5. Vahvempi sydän aloe veran ansiosta

aloe vera - mehu

Arginiini on yksi useista aloe verasta löytyvistä aminohapoista. Itse asiassa se on yksi tärkeimmistä sydämesi terveyden kannalta.

Arginiini on se välttämätön aminohappo, jota kehosi tuottaa pienissä määrin. Sinun täytyy saada sitä syömäsi ruoan tai lisäravinteiden kautta.  

Voit saada sitä maapähkinöistä, saksanpähkinöistä ja tietysti aloe verasta. Mikäli nautit maltillisia määriä arginiinia, sinä:

  • Saat vahvemman sydämen joka pumppaa paremmin verta.
  • Eliminoit aineenvaihdunnan jätettä paremmin kiitos paremman verenkierron.
  • Autat tuottamaan typpioksidia, mitä tarvitaan pitämään verisuonesi laajentuneina optimaaliseen verenkiertoon.

Katso myös tämä: 3 tapaa parantaa sydämen terveyttä

Aloe vera ei kuitenkaan paranna mitään sydänsairautta, vaan se säätelee ja auttaa perustekijöiden, kuten kolesterolisi tai korkean verenpaineen kanssa, jotka ovat terveydellesi erittäin tärkeitä tekijöitä.

Lisää sitä ruokavalioosi!

Pääkuvan lähde: wikiHow.com

UUTISIA VERKOSSA