5 merkkiä siitä, että naista pahoinpidellään

marraskuu 6, 2017
Pahoinpidellyillä naisilla on tapana piilotella tilannettaan pelosta tai häpeästä, joten meidän täytyy pitää silmämme auki tietyille hienovaraisille merkeille, jotka voivat olla viittaus ongelmasta.

Pahoinpidellyt naiset reagoivat tietyllä tavoin jokapäiväiseen stimulaatioon. Se voi olla tapa tunnistaa kun ihmistä on kohdeltu kaltoin, kun hän tuntemattomista syistä on kyvytön pyytämään apua tai huomaamaan, mitä hänelle on tapahtumassa.

Oletko koskaan epäillyt, että naista pahoinpidellään, kun huomaat jonkin näistä merkeistä?

Lue myös tämä: Haavat, jotka eivät koskaan parane: pahoinpideltyjen naisten neuropsykologia

Merkkejä siitä, että naista pahoinpidellään

1. He yrittävät peittää ihoaan niin paljon kuin mahdollista

pahoinpidelty nainen ilman meikkiä ja meikattuna

Vaikka monet naiset kärsivät psyykkisestä pahoinpitelystä, toisia pahoinpidellään fyysisesti, ja joskus mustelmat ilmaantuvat näkyville alueille.

Jos nainen alkaa äkkiä käyttää meikkiä vaikka hän ei normaalisti tee niin, tai käyttäytyy vaivaantuneesti jos pyydät heitä näyttämään käsivartensa, olkapäänsä tai muun kehonsa osan, on mahdollista että heitä pahoinpidellään.

Kuinka voimme tunnistaa sen? Mikäli huomaat ahdistusta tai huolta heidän yrittäessään piilottaa ihonsa, tai jos he ovat puolustelevia, tai reagoivat aggressiivisesti.

2. He ennakoivat pahoinpitelijänsä vihan

Pahoinpidellyt naiset elävät jatkuvassa hälytystilassa pitääkseen heitä kaltoinkohtelevaa ihmistä tulemasta vihaiseksi tai tyytymättömäksi.

Lue: Henkinen manipulointi: sen tiedostaminen ja välttäminen

 

nainen ja miehen nyrkki

Esimerkiksi joskus he välttävät tietyistä asioista kysymistä. Tai he saattavat sanoa asioita, kuten ”en voi mennä ulos kanssanne, sillä poikaystäväni ei pidä siitä.” Tai ”on kyse vain siitä että hän työskentelee niin paljon, että se vähä vapaa-aika mitä hänellä on, hän haluaa viettää sen kanssani.” 

Näemme itsevarmuuden puutteen, omien tarpeiden laiminlyömisen, ja tarpeen olla jatkuvassa alistumisessa kumppanin toiveille. 

3. He piilottelevat tietoja elämästään

Lisäksi ihmiset jotka pahoinpitelevät toisia yleensä eristävät kumppaninsa tämän ystävistä ja perheestä. 

Ja kun heillä on mahdollisuus viettää aikaa muiden kanssa, pahoinpidellyt naiset piilottelevat paljon tietoja ja antavat tekosyitä. Tällä tavoin heidän ei tarvitse sanoa, mitä todella tapahtuu.

Joka kerta kun he löytävät itsensä keskustelusta ja joku kysyy heiltä heidän elämästään, he vastaavat pinnallisesti ja yrittävät vaihtaa puheenaihetta pikaisesti. 

Tämä saa heidät elämään stressissä ja ahdistuksessa. He ovat varovaisia jokaisesta sanomastaan sanasta, jos heidän poikaystävänsä saa tietää ja suuttuu heille.

4. He ovat aina puolustuskannalla

Aivan kuin he piilottelevat osia kehostaan, pahoinpidellyt naiset ovat kauhuissaan ja pelästyneitä kun muut vahingossa koskettavat heitä.

nainen sanoo että nyt riittää

Esimerkiksi vain heidän käsivartensa koskeminen voi saada heidät hyppäämään, aivan kuin he koko ajan odottaisivat hyökkäystä jolta heidän tulee puolustautua. 

Voit huomata tämän, kun joku nostaa kätensä. Yhtäkkiä pahoinpidelty nainen saattaa peittää kasvonsa aivan kuin henkilö olisi lyömässä heitä.

5. He tuntevat olonsa vastuiden kuormittamaksi

Pahoinpitelijät naiset ajattelevat, että he ovat syyllisiä. He usein ajattelevat, että he ansaitsevat tulla kumppaninsa lyömäksi.

Tämä kääntyy muihin heidän elämänsä osa-alueisiin. Yleisesti heillä on tapana ottaa syyllisyys ja vastuu, joka ei itse asiassa kuulu heille. Tällainen asenne tarkoittaa erittäin alhaista itsetuntoa ja taipumusta aina näyttää alistuvaa asennetta. 

Ennen kuin menet, lue: 7 tapaa kuinka pahoinpitelijät manipuloivat toisia

itkevä nainen ja puhelin

Nämä naiset ovat hyvin hauraita. Heidän auttamisensa on yleensä varsin vaikeaa, ja joskus mahdotonta, sillä he uskovat ansaitsevansa tapahtuvan.

Heidän itsetuntonsa on niin matala, että he satuttavat itseään.

Kuitenkin, etsittävissä olevien merkkien tietäminen auttaa sinua olemaan tuomitsematta. Älä alista ihmistä, joka on jo vajoamassa enemmän ja joka kokee hyvin vaikeita aikoja elämässään.

Pahoinpitely on yhä hyvin paljon läsnä yhteiskunnassamme. Kuitenkin on olemassa enemmän ja enemmän tapoja saada apua naisille, jotka yrittävät päästä pois tämänkaltaisesta tilanteesta.

UUTISIA VERKOSSA