5 inspiroivaa lainausta hetkiin, kun elämä ei suju

· maaliskuu 21, 2017
Nauti pienestä inspiraatiosta kun elämä ei tunnu menevän haluamaasi suuntaan ja muista: se tulee muuttumaan paremmaksi. 

Tiesitkö, että voit parantaa elämääsi jos alat auttamaan toisia sen sijaan, että ajattelisit itseäsi niin paljon? Mitä annat, saat. Opi tämä ja muita inspiroivia lainauksia niille päiville kun elämä ei vain mene haluamallasi tavalla.

Pidämme kaikki lainauksista jotka tuntuvat siltä kuin ne olisi tehty inspiroimaan meitä juuri silloin kun tuntuu, että elämä ei mene hyvin. Jotkut meistä jopa ”keräävät” niitä, koska tiedämme että ennemmin tai myöhemmin tarvitsemme niitä.

Tämä mielessä pitäen olemme keränneet muutamia lainauksia ja kauniita lauseita sinulle. Jossakin vaiheessa me kaikki tunnemme, että elämä ei ota sujuakseen, mutta tiedämme myös että tämä on vain väliaikaista. Sen tietäminen ei ole kuitenkaan aina tarpeeksi saadakseen meidät hymyilemään kun tarvitsemme sitä kaikista eniten.

Lue nämä kauniit lainaukset ja kanna niitä mukanasi. Tiedämme, että ne auttavat tuomaan vähän positiivista energiaa päivääsi.

1. “Ole kiltti aina kun mahdollista. Se on aina mahdollista.” – Dalai Lama

 

Vaatteiden kokeilua

Kuinka monta kertaa olet tuntenut, että elämä ei mene hyvin ja purit sen kehen tahansa joka sattui tiellesi? Tämä varmasti teki asiat huonommiksi. Ja niinpä tietenkin, sehän on luonnollista. Muista, että vedät puoleesi mitä ajattelet

Jos eroat kumppanistasi ja työsi menee alamäkeä, anna itsellesi tilaisuus olla kiltti muille. Ei vain heidän takiaan, vaan itsesi vuoksi.

Me ihmiset reagoimme sen mukaan, kuinka ihmiset saavat meidät tuntemaan. Tämä tarkoittaa että jos olet kiltti muille, he ovat todennäköisemmin valmiita auttamaan sinua.

2. “Saat kaiken mitä haluat elämässäsi, jos autat tarpeeksi montaa ihmistä saamaan mitä he haluavat.” – Zig Ziglar

Meille monille on opetettu sellainen ajatus, että meidän täytyy tehdä töitä saavuttaaksemme unelmamme, ilman että huolehdimme muista. On kuitenkin selkeää, että kun autat muita, myös sinua autetaan. 

Jos sinusta tuntuu että elämäsi ei suju hyvin, pysähdy hetkeksi ja analysoi autatko muita ja kuinka. Ehkä syy siihen, että asiat eivät mene hyvin, on siinä että yrität saada hyötyä muista ja saat vastakkaisia tuloksia.

Muiden auttaminen on joskus niin yksinkertaista kuin kysyä mitä he tarvitsevat tai mitä voisit tehdä heidän hyväkseen. 

Ehkä nuo taloudelliset ongelmat jotka estävät sinua maksamasta vuokraasi ratkeavat, jos autat ystävääsi jossakin mikä on mieluisaa sinulle ja ystäväsi on valmis jopa maksamaan sinulle siitä.

Joskus et saa suoraa hyötyä, mutta ajattele: jos autat jotakuta tänään, tuo ihminen on niin kiitollinen että hän haluaa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lopulta se on kuin lumipalloefekti, ja kaikki hyötyvät.

3. “Epäonnistuminen on tapahtuma, ei ihminen.” – Zig Ziglar

Jos sinusta tuntuu että elämä ei mene hyvin koska koit takapakkia jossakin asiassa ja kutsut itseäsi ”epäonnistuneeksi”, lopeta se nyt.

On totta, että harha-askeleet sattuvat, eikä kukaan pidä niistä. Mutta epäonnistuminen on osa elämää ja se tulee hyväksyä todellisuutena. 

Älä anna sen koskaan määritellä sinua. Jos epäonnistuit tänään, pysähdy ja analysoi päätöksiäsi ja sitä, kuinka ne saivat sinut tähän tulokseen. Ota sitten oppia ja yritä uudelleen, muistaen mikä ei toimi.

4. “Kaikkien tulee valita yksi kahdesta tuskasta: kurin tuska tai katumuksen tuska.” – Jim Rohn

Kalliokiipeily

Miksi sinusta tuntuu, että elämä ei suju? Tuntuuko sinusta, että yrität liikaa etkä saa tuloksia? Tajuatko, ettet ole tehnyt mitä sinun olisi täytynyt tehdä ja nyt tulokset eivät todella ole mitä toivoit?

Jim Rohn puhuu tästä ja tekee selväksi, että joko teet töitä haluamasi eteen kunnes sattuu, tai pysyt mukavuusalueellasi ja sitten kärsit seurauksista.

Ehkä se, mikä tuntuu painolta hartioillasi antaa sinulle vinkin siitä, minne sinun tulisi mennä seuraavaksi.

Ota muutama päivä ja ajattele elämääsi. Mitä olet tehnyt saadaksesi itsesi siihen, missä olet nyt? Onko tämä missä haluat olla? Onko se ollut sen arvoista? Haluatko muuttua?

Sinun täytyy ymmärtää, että jokainen päätös jonka teet sattuu tavalla tai toisella, sillä se viittaa jonkin tyyppiseen uhraukseen. Siksi sinun tulisi olla selvillä tavoitteistasi ja työskennellä niitä kohti.

Tytön elämä ei suju

5. “Et voi pelastaa ihmisiä, voit vain rakastaa heitä.” – Anaïs Nin

Kuinka monta kertaa olet tuntenut, ettei elämäsi mene hyvin koska yrität painostaa jotakuta olemaan parempi ihminen? Se on tapahtunut meille kaikille ainakin kerran, ja joillekin useasti.

On mahdollista että olet sellainen, joka ei voi kestää nähdä ihmisten kärsivän, ja sinulla on niin paljon rakkautta annettavana että otat heidän ongelmat omaksesi. 

Tämä tekee sinusta epäilyksettä hienon ihmisen, mutta se voi aiheuttaa myös paljon vahinkoa jos et opi ettet voi kontrolloida muita ihmisiä. Sinun ei tulisi koskaan ottaa toisten ongelmia omiksesi, tai toivoa että he muuttuvat. He tekevät niin vain jos he itse niin haluavat, ei koska sinä toivot heidän muuttuvan. Jos haluat auttaa, pysy heidän puolellaan ja tue heitä mikäli he pyytävät sitä, mutta älä yritä hallita heitä sillä se ei toimi.

Tärkeintä on, että jos jossain vaiheessa sinusta tuntuu ettet voi tehdä enempää, peräänny. On terveellistä olla hieman itsekäs kun kunnioituksesi ja rakkautesi on vaakalaudalla.