4 vinkkiä kaulan hoikistamiseen

lokakuu 3, 2015

On epämiellyttävää nähdä kun rasva kertyy kaulasi ympärille niin, että se voi toisinaan tehdä sinusta vanhemman näköisen kuin oikeasti olet. Tiedämme, että sitä on vaikea poistaa ja monet naiset turvautuvatkin plastiikkakirurgiaan hoitokeinona, mutta vakuutamme sinulle että muutaman yksinkertaisen vinkin avulla voit vähentää kaulasi ympäristön ihon roikkuvaa ulkonäköä. Näytämme sinulle kuinka!

Yksinkertaiset ohjeet roikkuvan kaksoisleuan pienentämiseen

Miksi roikkuva kaulanympärys ensinnäkin ilmestyy? Lihakset leukasi alla menettävät kiinteyttään iän ja ajan kulumisen myötä. Ruokavaliomme, nesteytyksen puute ja liikunnan puute tarkoittaa, että ihosi alkaa roikkua ja tämä vaikuttaa kasvojesi ulkonäköön. Mutta pienellä vaivalla ja seuraamalla joitakin yksinkertaisia vinkkejä voit tosiaankin hoikistaa kaulan aluettasi. Opi kuinka!

1. Terveys

Juoma

Sisäinen terveytesi heijastuu ulkomuotoosi, minkä vuoksi on tärkeää noudattaa ruokavaliota, joka auttaa kehoasi poistamaan myrkkyjä, parantamaan nesteytystä ja hyödyntämään ruoka-ainepohjaisia vitamiineja ja mineraaleja jotka erityisesti edistävät ihon kiinteyttä. Eräät luonnolliset mehut ja juomat jotka voivat auttaa ovat:

1. Omena- ja punajuurimehu: maukas, virkistävä ja ravinteikas – tämä on erinomainen mehusekoitus poistamaan kehon kuona-aineita ja välttämään nesteen kertymistä. Voit nauttia lasillisen ennen ruokailua auttaaksesi paremmin sulattamaan ruoka-aineita, tuntemaan olon kylläisemmäksi joka aterian jälkeen, ja edistämään ihosi terveyttä. Tämä on täydellinen luonnollinen puhdistaja.

2. Melonimehu: yksi parhaista mehuista joita voit nauttia. Erilaiset melonit ovat ihanteellisia auttamaan ihosi kunnon korjaamisessa ja ehkäisemään epämiellyttävien rasvojen kertymistä leukasi alle. Saadaksesi melonista eniten hyötyä sinun pitäisi sekoittaa lasillinen melonimehua lasilliseen vettä. Se ei ole ainoastaan maukasta – se on myös terveellistä.

3. Lime ja minttu: fantastinen antioksidantti, puhdistaja ja elvyttäjä. Limetin mehussa on juuri oikea määrä antioksidantteja taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan kehossamme. Ja vielä tämän lisäksi sen puhdistavat ominaisuudet voivat auttaa meitä välttämään nesteen kertymistä ja poistamaan myrkkyjä. Sekoittamalla lime minttuun saat ihanan ihoa elävöittävän nesteen.

2. E-vitamiini kimmoisuuden lisäämiseen ja kiinteyttämiseen

E-vitamiini

On suositeltavaa, että lisäät E-vitamiinin saantiasi – se on välttämätön parantamaan ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Voit lisätä E-vitamiinin määrää syömällä enemmän lehtivihanneksia, kokojyväriisiä, vehnänalkioöljyä, ruista, palkokasveja, pähkinöitä ja omenoita. Jos olet kiinnostunut intensiivisestä tai terveellisestä tavasta lisätä vitamiinien saantia, pyydä lääkäriltäsi reseptiä tai suosituksia.

3. Naamiot ja ihon kuorintahoidot

Kasvonaamio

 

Yksi tehokas keino auttamaan roikkuvan leuan kiinteyttämisessä on vehnänalkioöljy-pohjainen kasvonaamio. Vehnänalkioissa on korkea pitoisuus E-vitamiinia, joka on ihanteellinen nesteyttämiseen, parantamaan ihon kuntoa ja pingottuneisuutta leuan alueellasi. Lisää vehnänalkionaamio päivittäin leukapielen alueellesi ja kaulaasi ja näet tuloksia vähän kerrallaan. Usein yksinkertaiset hoitokeinot ovat parempia kuin kalliit voiteet.

Juuri ennen nukkumaanmenoa, kostuta vanulappu vehnänalkioöljyllä ja hiero sitä hellävaraisesti ihollesi, liikkumalla kaulaltasi ylöspäin leukalinjaa kohti 10 – 15 minuutin ajan. Helppoa!

4. Kaksoisleukaa pienentävät harjoitukset

Kauneus

Nämä yksinkertaiset liikkeet voivat auttaa sinua saavuttamaan nuorekkaamman ulkonäön ja kiinteämmän kaulan alueen. Pidä mielessä, että tällä kehon alueella iho on tiukasti kiinnittynyt lihasrakenteisiin, tarkoittaen että jos pystyt kiinteyttämään noita lihaksia, ihosi seuraa perässä. Avainasia on olla johdonmukainen. Näin se tehdään:

  • Ensimmäinen harjoitus on yksinkertainen: piirrä ympyröitä myötäpäivään kielesi kärjellä ylempää kitalakeasi pitkin. Pidä selkäsi suorassa ja suu kiinni. Tämä harjoitus kohdistuu leukapieliisi. Toista kolme kertaa päivässä kymmenen ympyrää.
  • Äänivokaaliharjoitukset ovat myös tärkeitä ja voivat olla hauskoja. Äännä kaikki vokaalit käyttämällä liioiteltuja liikkeitä. Sinun ei tarvitse huutaa, muodosta vain vokaalit hiljaa kurkulla ja suullasi. Toista 10 päivittäin. Tämä on täydellinen harjoitus äänihuulten lihaksille kaulasi juuressa.
  • Ota muutama hymy mukaan harjoitusrutiiniisi ja näe hyödyt. Muodosta ylösalainen hymy samalla kun jännität kaulalihaksiasi niin paljon kuin mahdollista. Täydellistä! Toista 10 kertaa ja muista olla johdonmukainen.

Toivomme, että olet nauttinut näistä vinkeistä kaulanympäristön hoikistamiseen ja että koet ne hyödyllisiksi!

UUTISIA VERKOSSA