4 syytä siihen, miksi ei tulisi koskaan lopettaa tanssimista

joulukuu 27, 2017
Sen antamien fyysisten hyötyjen lisäksi tanssiminen voi olla myös mahtava säilyttämään muistisi sekä stimuloimaan joitakin hormonaalisia yhteyksiä. 

Tanssiminen on yksi niistä asioista, jotka saavat meidät tuntemaan olomme täysin eläviksi. Kukapa ei ole kokenut sitä ääretöntä onnellisuutta, joka tulee mahtavasta liikkeestä tanssilattialla tai klubilla? Tähän lukeutuu myös liikkeet kotona tai kylpyhuoneessa!

Ei ole väliä sillä, tanssitko yksin vai jonkun toisen kanssa. Tanssi on todella synonyymi hauskuudelle ja kehomme ja valitsemamme tanssipaikan väliselle harmonialle.

Kaiken kaikkiaan tanssiminen edustaa ihmisyyden sisintä sen loistossaan. Ja sinun ei tarvitse olla ekspertti harjoittaaksesi sitä.

Tämän tärkein piirre on, että kuka tahansa voi tehdä sitä. Ei ole väliä sillä, missä osassa maailmaa olet, pystyt aina nauttimaan tanssimisesta tavalla tai toisella.

Tanssimista pidetään kultturellina ja sosiaalisena aktiviteettina, joka on sisäistynyt ihmisiin jo ajalta ennen kuin kukaan voi muistaa. Itse asiassa maailman kansat käyttivät tanssimista tapana toimittaa joitakin rituaaleja.

Historian myötä tanssi on muuttunut siksi, mitä se on nyt. On huomattavaa, että tanssit on jaettu eri tyyppeihin, ja että ne ovat peräisin eri osista maailmaa.

Mutta kiitos globalisaation ja muiden tapahtumien, jokainen voi tanssia niitä tansseja, mistä he pitävät kaikista eniten.

Miksi sinun ei tulisi lopettaa tanssimista? tanssiminen ryhmässä

Jo riittää tanssin historiasta. Tanssin hauska osa on sen harjoitteleminen ja sen tekeminen itse. Eikä ole ihme, miksi teemme sitä, sen meille tuoman ilon ja huvin lisäksi. 

Tähän pohjautuen haimme sarjan syitä sille, miksi sinun ei tulisi koskaan lopettaa tanssimista. Älä missaa tätä.

1. Sydämesi vahvistuu

Yksi lääkärien kaikista eniten suosittelemista aktiviteeteista on tanssiminen. Fyysinen aktiivisuus on hyvin tärkeää kehosi hyvinvoinnille, sillä se kasvattaa sydämen sykettä.

 • Ja tässä tanssi astuu kuvaan. Se on suositeltavaa, koska se tarjoaa loputtomasti hyötyjä sydän- ja verisuonijärjestelmälle.
 • Sen tekeminen säännöllisesti auttaa ehkäisemään sydänsairauksia ja perifeerisiä sairauksia. Tanssi myös auttaa vahvistamaan valtimoitasi ja verisuoniasi.
 • Lopulta, parantaakseen kehon olemassaolevaa tilaa, hapettumisprosessi stimuloituu huomattavasti.

2. Parantaa muistiasinainen ja post it -laput

 

Muistin ongelmat alkavat tehdä itsensä näkyviksi ajan sekä huonojen tapojen myötä.

Tästä syystä sinun tulisi hankkia aktiviteetteja, jotka eliminoivat vaarallisia vaikutuksia. Yksi tapa tehdä tämä on liikunnan avulla, ja tanssiminen on yksi parhaista tavoista tehdä tätä.

Ei vain siksi, että se kasvattaa hapen saantia, vaan myös koska se on niin hauskaa. Tanssiminen on mahtava tapa suojata aivojesi terveyttä

Tiivistettynä, mahtava syy olla koskaan lopettamatta tätä mahtavaa aktiviteettia on se, että se parantaa muistiasi samalla, kun se auttaa sinua saamaan asiat tehtyä.

3. Taistelee stressiä vastaan

Iloon, jonka ihminen voi tuntea ja hauskuuteen, jota voit saada tanssimisen myötä, on viitattu jos useasti tässä artikkelissa.

Päästäksesi eroon kaikista epäilyksistä, pysähdy ja pane merkille tanssijoiden mieliala, ja katso sellaisten ihmisten ilmeitä, jotka tanssivat säännöllisesti.

Musiikki, jota soitetaan jokaisessa tanssissa on se, mikä kutsuu ihmiset tanssimaan sen tahtiin. Rytmi saa kehosi ja takapuolesi hytkymään (tietysti tämä riippuu siitä, millaisesta musiikista pidät. Kaikilla on oma tyyppinsä).

Tämän lisäksi jokainen liike auttaa stimuloimaan hormonaalisia toimintojasi, etenkin endorfiinejasi ja serotoniinia, jotka tuovat onnellista oloa.

Tämä auttaa vähentämään ahdistusta, vaikeaa oloa, liiallista ajattelua ja, tuloksena se vähentää stressitasojasi.

4. Parantaa fyysisiä kykyjäsimies kuntosalilla

Fyysiset kyvyt ovat tärkeä pilari ihmisen kehittymisessä, ja ne ovat äärettömän tärkeät syntymästä kuolemaan. Ongelma on, että jotkut niistä katoavat ajan myötä, elleivät jopa ne kaikki katoa.

Täten on tärkeää työstää niitä ja parantaa niitä, jotta ne kestävät pidempään.

Mitä ovat nämä kyvyt? 

Nämä fyysiset kyvyt on jaettu kahteen suureen ryhmään:

Konditionaaliset fyysiset kyvyt:

 • Voima
 • Nopeus
 • Vastustus
 • Notkeus

Koordinoidut fyysiset kyvyt:

 • Rytmi
 • Adaptaatio
 • Tasapaino
 • Orientointi
 • Synkronisaatio
 • Reaktioaika
 • Erottaminen

Säännöllisesti tanssiminen auttaa parantamaan kaikkia näistä, mutta etenkin tasapainoa, koordinaatiota, orientaatiota ja notkeutta. Tämä kaikki tietysti riippuu siitä, minkä tyyppistä tanssia harrastat.

UUTISIA VERKOSSA