4 öljyä korjaamaan vahingoittuneita hiuksia

syyskuu 28, 2015

Oliiviöljyjen uudistava voima auttaa hiuksiamme kasvamaan terveiksi ja vahvoiksi. Lisäksi se on tehokas syväkosteuttaja ja vähentää karheutta.

Ei ole salaisuus että kaikki naiset – ja jopa jotkut miehet – etsivät pelokkaasti merkkejä hiustenlähdöstä ja vaurioita hiuksissa jotka johtuvat muutoksista säässä, kemikaalien käytöstä, hiustenkuivaajan käytöstä, kihartimen käytöstä, hiusten värjäämisestä jne.Lisäksi kaikki nämä tekijät aiheuttavat sen, että hiukset menettävät niiden kiiltoa ja kauneutta, josta tulee sekä esteettinen että terveydellinen ongelma.

Tarjoamme sinulle ratkaisuja tähän pulmaan ja haluamme esitellä neljä öljyä, jotka voivat luonnollisesti hoitaa vahingoittuneita hiuksia ja antaa niille kiiltonsa takaisin.

Öljyjä, jotka auttavat korjaamaan vahingoittuneita hiuksia

Yleisimpien hiusten korjaamiseen käytettävien öljyjen joukossa voimme käyttää:

Nämä öljyt ovat parhaita antamaan hiuksille kiiltoa ja eloisuutta ja ne auttavat myös kaksihaaraisten latvojen hoitoon.  Tarkastelemme jokaista niistä yksityiskohtaisesti.

Argaaniöljy

Tällä öljyllä on niin paljon ominaisuuksia ja etuja että sitä jopa kutsutaan ”Marokon nestemäiseksi kullaksi”, eniten sen korkean E-vitamiinipitoisuuden ja rasvahappojen kuten Omega-3, 6, ja 9 ansiosta, tehden siitä ehdottoman hyödyllisen lisän hiustenhoitoon.

Kuinka sitä käytetään

  • Laita muutama tippa kämmenellesi ja lisää sitä reilusti vahingoittuneiden hiusten latvoihin – tämä auttaa hoitamaan latvoja ja lisää joustavuutta ja voimaa.
  • Lisää sitä juuriin ja anna vaikuttaa 25 minuuttia. Huuhtele sitten hiukset kuten tavallisesti. Hoito piristää ja hoitaa hiuksia.

Kookosöljy

Kookosöljy

Kiillon lisäämiseen ja hiusten terveyden parantamiseen vain muutama tippa kookosöljyä riittää, ja se myös suojaa kuivuudelta ja hilseeltä. On todistettu, että paras öljy on neitsytkookosöljy, joka ravitsee hiuksia parhaiten juurista latvaan.

Kuinka sitä käytetään

  • Laita muutama ruokalusikallinen kookosöljyä tiiviiseen, kannelliseen astiaan ja upota se sitten kuumaan veteen jotta öljy lämpiää. Lisää lämmin öljy tasaisesti kauttaaltaan päänahkaasi ja peitä suihkulakilla 20 minuutin ajaksi. Pese tavalliseen tapaan käyttäen runsaasti shampoota ja hoitoainetta.

Oliiviöljy

Tämä on yksi eniten käytetyistä luonnollisista kosmeettisista öljyistä sen suuren E-vitamiinipitoisuuden takia, joka saa hiukset kasvamaan vahvoiksi ja terveiksi. Sillä on myös uudistavia ominaisuuksia jotka edistävät hiusten kasvua ja kiiltoa. Oliiviöljy myös vähentää karheutta.

Miten sitä käytetään

  • Hiero hiuksia extra-neitsytoliiviöljyllä juurista latvoihin ja peitä kuumalla pyyhkeellä 5 minuutin ajan. Pese sitten normaalisti ja toista hoito 15 päivän välein. Tämä on ihanteellinen värjätyille hiuksille ja hiuksille, jotka altistetaan jatkuvasti hiustenkuivaajalle ja kihartimelle. 
  • Tee sekoitus neljästä ruokalusikallisesta oliiviöljyä ja vatkatusta kananmunasta. Levitä kauttaaltaan hiuksiin ja anna vaikuttaa 15 minuuttia, huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Toista kerran viikossa.
  • Elvyttävä hiusnaamio. Sekoita kolme ruokalusikallista oliiviöljyä hunajaan. Anna asettua 24 tuntia ja lisää sitten puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin, ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele uudestaan vedellä.

Manteliöljy

Mantelit

Tämä hoito auttaa korjaamaan vahingoittuneita hiuksia ja lisäämään volyymia. Etsi myös naamioita, shampoita ja muita hoitotuotteita jotka sisältävät manteliöljyä, sillä ei ole suositeltavaa lisätä manteliöljyä suoraan päänahkaan – se voi saada hiukset öljyisen näköisiksi.

Kuinka sitä käytetään

  • Käytä öljyä raikkaista manteleista, mutta ainoastaan latvoihin, lisäten se hellävaraisesti hieromalla kunnes öljy on tunkeutunut hyvin hiusten läpi. Kostuta pyyhe kuumalla vedellä – kuumimmalla jota siedät – ja lisää se hiuksiisi 5 minuutin ajaksi. Pese sitten hiukset kahdesti poistaaksesi kaikki öljyjäämät.
UUTISIA VERKOSSA