4 meikkivinkkiä, joita ei kannata ohittaa

tammikuu 12, 2018
Meikki on joskus oiva apu, jos haluat tuntea olosi paremmaksi. Tässä on neljä sellaista meikkivinkkiä, joita ei kannata ohittaa.

Ollaanpa rehellisiä – meikkaamme, koska haluamme näyttää toisten silmissä hyvältä, mutta myös oman itsetuntomme vuoksi.

Itsestäsi kunnolla huolta pitäminen liittyy hyväksymiseen ja siihen, että vähitellen opit tuntemaan itseäsi. Tällä tavalla meikki voi olla osa naisen kauneutta.

Kauneudessa on kaksi pääasiallista tekijää:

  • Kaikkein tavallisin on luonnollisuus. Tämä liittyy siihen luonnolliseen kauneuteen, joka voi lähteä ihmisestä – siitä, joka käsittää hymyn ja sellaiset kiltit eleet, joita käytetään ilman, että ne tehdessä vaikutettaisiin teennäiseltä.

Yleisesti ottaen on niin, että kun naisella on luonnollisesti harmoniset piirteet, hän käyttää vain vähän meikkiä.

  • Meikki on siten toissijainen tekijä, mutta se on oiva apu korostaa omia hyviä puolia ja peittää niitä puolia joita emme halua korostaa.

Kun meikkiä käytetään oikealla tavalla, se voi tehdä paljon kauneuden eteen ja siten lisätä hyvinvointia.

Jotta voisit saada meikistä kaikkein eniten irti, riittää jo muutaman perusvinkin noudattaminen. Jatka lukemista ja kuulet, mitä suosittelemme!

Meikin hyvä käyttö

Moni nainen ei käytä ollenkaan meikkiä, mutta on myös niitä, joiden mielestä se on välttämätön osa päivittäistä elämää.

Meikkeihin kuuluu lukemattomia erilaisia tuotteita, ja niitä onkin todella laaja valikoima. On olemassa käytännöllisesti katsoen oikea tuote jokaiselle ihmiselle.

Monelle meikkaaminen tuntuu jopa eräänlaiselta taiteenlajilta, jolloin kasvot ovat kuin kangas, jolla näkyy henkilön inspiraatio.

Nyt annamme listan perusvinkeistä meikkiä koskien, ja näitä ei kannata sivuuttaa, jos kaipaat apua meikkityylin valinnassa!

1. Intensiivinen tyyli

Oletko pysähtynyt joskus ajattelemaan sitä, kuinka tärkeät silmät ovat päivittäisessä kauneuteen liittyvässä rutiinissasi?

Jos sinulla on voimakas, lävitse tunkeva ja intensiivinen meikki, tämä liittyy viettelyyn ja vetovoimaan.

Onneksi tätä vaikutusta voidaan tehostaa hyvällä meikinkäytöllä.

  • Ensinnnäkin kannattaa muistaa, että silmäripset voivat olla tässä suuri apu.
  • Ripsien korostaminen yhdistettynä kirkkaisiin ja iloisen värisiin luomiväreihin yläluomella edistää sitä, että saat paljon intensiivisemmän ilmeen kuin sinulla tavallisesti on.

2. Varautuneempi ilme

nainen ja meikkisudit

Huolimatta äskeisistä vinkeistä tai tosiasioista moni nainen on mieluusti hiukan hillitympi, mitä tulee silmien ympärillä olevaan meikkiin.

Tätä ajatusmallia noudattaen kannattaa käyttää neutraalimpia värejä.

  • Sellaiset sävyt kuten meloni, koralli ja aprikoosi antavat kasvoillesi loistavaa hehkua. On kuitenkin paljon enemmänkin hillittyjä sävyjä, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja tähän vaikutelmaan pyrkiville.

3. Kulmakarvat ovat tärkeät

Tähän asti olemme käsitelleet silmiä koskevia meikkivinkkejä. Asiaan liittyen ei kannata kuitenkaan sivuuttaa yhtä tärkeimmistä asioista, jotta voisit vahvistaa tätä aluetta, nimittäin kulmakarvoja.

On olemassa monia tapoja, jotta voisit saada kulmakarvasi erinomaiseen kuntoon. Tämä liittyy siihen, että kulmakarvat sopivat sinun kasvotyyppiisi, ja seuraavat vinkit auttavat tekemään niistä hyvällä tavalla vahvat.

  • Kuten koskee silmäripsiäkin, kannattaa tehdä kulmakarvoista paksumman ja selkeämmän näköiset.

Moni ajattelee, että paksut kulmakarvat ovat epäharmoniset. Niiden muodon tekeminen selkeäksi ja tummien sävyjen käyttö tekee niistä kuitenkin erinomaisen vaihtoehdon kasvojen ja tyylin muuttamiseksi eläväisemmiksi.

4. Ruskettunut kasvojen iho

nainen laittaa poskipunaa

Ruskettunut iho on tietysti aina muodissa, ja etenkin silloin, kun sää sopii rannalla oleiluun.

Moni kuitenkin tummentaa ihoaan tavalla, joka ei kenties tuota niin viehättäviä tuloksia kuin haluttaisiin.

Ihon värin tummentaminen kannattaisi tehdä hienovaraisesti ja siten, että saat siitä hyvän vaikutuksen kauneutesi kannalta.

Tämän ajatuksen mukaisesti meikistä voi olla suurikin apu silloin, kun haluat muuttaa ihosi väriä tummempaan suuntaan. Näin voit saada ruskettuneen näköisen ihon, joka on terveen ja luonnollisen sävyinen, ja ratkaisuna on aurinkopuuteri.

Jos laitat oikean määrän puuteria kummallekin poskelle, saat kasvoillesi ruskettuneen ilmeen. Muista kuitenkin, että sitä ei tarvitse laittaa liiallisen suuria määriä, vaan hyvä levitys tuottaa toivotun tuloksen.

Onko meikillä rooli omassa elämässäsi, ja koetko sen kauneuttasi lisääväksi tekijäksi? Jos mietit kuinka meikkiä on parasta käyttää, aloita näillä perusneuvoilla!

Artikkelin pääkuva on lähteestä © wikiHow.com.

UUTISIA VERKOSSA