3 vinkkiä hiusten suoristamiseksi hellävaraisesti

helmikuu 24, 2018
Et ehkä pidä tätä kovin merkittävänä asiana, mutta hyvälaatuisen suoristajan käyttö on erittäin tärkeää, jotta se vahingoittaisi hiuksiasi mahdollisimman vähän. On myös tärkeää suojata hiukset ennen kuin aloitat niiden suoristamisen.

Estetiikalla on suuri rooli koskien sitä, minkälaisen vaikutelman saat muissa ihmisissä aikaan. Tämän päivän maailmassa ulkonäkö on erittäin iso osa sosiaalisia vuorovaikutustilanteita, ja hiukset ovat tässä yksi tärkeimmistä osista.

Ihmisen ulkonäkö käsittää monia erilaisia asioita, ja hiukset ovat yksi kaikkein näkyvimmistä osistasi. Siten on tältä kannalta katsottuna tärkeää, että pidät hyvää huolta tästä osasta itseäsi, jos haluat olla miellyttävän näköinen.

Mitä tulee hiuksiin ja kauneuteen, on tarjolla monen tyyppisiä apuvälineitä ja koristeita, mutta kaikki näistä eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä apuja, jos haluat pitää samalla hyvää huolta tukastasi.

Suoristaminen on yksi tehokas tapa muokata tukkaa, mutta miten sen haittavaikutuksilta voidaan välttyä? Tällä kertaa kerromme, kuinka tämä monelle niin tärkeä menetelmä saadaan toteutettua ilman vahinkoa tukalle – näin suoristat hiuksesi terveys mielessä pitäen!

Suoristaminen ja kauneudenhoidon suuri paradoksi

Naiset ovat käyttäneet työvälineitä ja kaikennäköisiä koristeita jo kauan saadakseen tukan näyttämään paremmalta, mutta nämä eivät aina ole tehneet hyvää itse tukalle.

Voidaankin ajatella tätä eräänlaisena paradoksina, sillä ulkonäkö laitetaan usein terveyden edelle.

Voidaankin miettiä, miksi naiset sitten toimivat tällä tavalla.

Hiustensuoristajat

vinkkejä hiusten suoristamiseksi

Nämä ovat eräs kaikkein käytetyimmistä työvälineistä henkilökohtaista kehonhoitoa ja estetiikkaa koskien, ja monet naiset rakastavat suoristajaansa suuresti.

Miten suoristajat kuvastavat mainitsemaamme paradoksia?

Vaikka ne saavatkin tukan näyttämään hyvältä, ne ovat myös hyvin haitallisia suortuville, kuten myös päänahalle.

Ikävä kyllä moni nainen haluaa kuitenkin vain näyttää hyvältä, eikä sillä siis ole väliä, että hiukset tulevat tässä kärsimään.

Kyseisen paradoksin lisäksi on myös ikään kuin jakauma suoristajia käyttävien ja niiden ihmisten välillä, jotka eivät niitä käytä. Ja molemmilla ”ryhmillä” on hyviä argumentteja, joten asia on hiukan monimutkainen.

Vaikka tämä työkalu on hiusten terveydelle haitaksi, se on siis kuitenkin monen mielestä erittäin hyvä apu. Siten eräät neuvot ovat tarpeen.

Jos haluat suoristaa tukkasi, kannattaa ottaa avuksi seuraavat tehokkaat konstit, jos haluat tehdä tämän mahdollisimman vähäisellä vahingolla – jatka lukemista ja saat tietää suosituksemme!

Lue aiheesta lisää: Onko sinulla kuivat hiukset? Kokeile tätä mahtavaa luonnollista hoitoa!

Vinkit hiusten suoristamiseksi ilman vahinkoa

Liiallisuus on aina riski kehon terveyttä ajatellen, ja kauneudenhoidon välineet eivät tässä ole mikään poikkeus – tällä kertaa keskitymme pelkästään suoristajiin.

Seuraavat vinkit ovat suuri apu etenkin silloin, jos olet yksi niistä monista naisista, jotka suoristavat hiuksiaan usein.

1. Suojaa päänahkasi ja hiuksesi kunnolla

Tärkein vinkki on tämä, eli päänahan sekä hiusten suojaaminen.

Jos yhdistät päänahan ja hiusten herkkyyden ja suoristajan kovan kuumuuden, tuloksena voi olla palovammoja, kuivuutta ja paljon suurempi riski siitä, että hiukset rikkoontuvat helposti.

  • Kokeile siis erityisten tuotteiden käyttöä päänahan sekä hiussuortuvien suojaamiseksi. Tähän on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja.
  • Kysy neuvoa sellaiselta kauneudenhoidon asiantuntijalta, esimerkiksi sieltä mistä suoristajasi ostat, jotta saat vinkkejä parhaista tuotteista.

2. Selvitä tukkasi ennen suoristusta

Onko ketään sellaista naista olemassakaan, joka ei joskus olisi kokenut vetävänsä tukkaa hajalle suoristaessaan? Jos näin käy usein, kannattaa olla varovainen.

Näin käy silloin, kun suoristat hiuksesi liian nopeasti tai kun tukka on hyvin takussa suoristusta tehtäessä.

Tämä on kivuliasta, mutta se voi myös saada aikaan suurempaakin vahinkoa.

  • Harjaa siis hiukset hyvin ennen suoristamista, jotta voisit päästä eroon takuista – ne ovat juuri aiheuttajia siinä, että hiukset rikkoutuvat helpommin.

Tämä vinkki on kaikille hiustyypeille sopiva, sillä aivan kaikki hiukset ovat alttiita takkuuntumiselle.

Lue aiheesta lisää: Kuinka saat terveet ja kauniit hiukset ilman pörröisyyttä

3. Hanki laadukas suoristaja

nainen on suoristanut hiuksensa

Joissakin tilanteissa ihmiset ovat saaneet kriitiikkiä ostaessaan kalliita tai tunnettujen brändien suoristajia.

Mitä tulee kauneudenhoidon työkaluihin, tämä on kuitenkin huono asenne, sillä laatu tulee ennen muita asioita.

  • Yksi selkeä esimerkki tästä faktasta on juuri suoristaja, sillä on tarjolla kaiken hintaisia ja tyyppisiä malleja, mutta on hyvä idea välttää nättien lelujen hankkimista ja valita sen sijaan jokin kunnollinen laite sen tärkeiden ominaisuuksien perusteella.
  • Kaikki suoristajat eivät mahdollista lämpötilan säätämistä, joten kun olet kaupassa, tämä on se ensimmäinen asia joka tulisi tarkistaa, sillä kyseessä on kaikkein tärkein tekijä suoristajan laadun kannalta.

Älä unohda tukkasi käsittelyssä sitä, että terveys on aina tärkeämpi kuin muut päämäärät. Kannattaa siis ottaa vinkit muistiin ja suoristaa hiukset niiden hyvinvointi mielessä pitäen!

UUTISIA VERKOSSA