3 luonnollista kuorivaa hoitoa kasvoille, keholle ja käsille

Jos etsit luonnollista kuorinta-ainetta kasvoille, käsille tai keholle, kannattaa kokeilla näitä kolmea hoitoa. Muista kuitenkin, että iho kehosi eri alueilla on erilainen, joten se ansaitsee sen mukaisesti vaihtelevaa kohtelua!

Jotta voisit pitää ihosi terveenä ja kauniina, sitä tulee puhdistaa myrkyllisistä aineista ja epäpuhtauksista, jotta ihosolut voisivat uusiutua. Lisäksi on tärkeää kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja tähän tulee käyttää sopivia tuotteita. Kosteutukseen ovat hyviä vaihtoehtoja myös kuorintavoiteet.

Luonnolliset kuorinta-aineet auttavat uudistamaan ihosolujasi samalla kun ne antavat ihollesi monia erittäin hyödyllisiä ravinteita.

Tällä kertaa kerromme sinulle, kuinka voit valmistaa kolmea yksinkertaista ja luonnollista kuorinta-ainetta kotikonstein erilaisten ihoalueittesi tarpeisiin perustuen. Kokeile näitä reseptejä kasvoille, käsille ja keholle, jotta voisit kuoria ihoasi luonnollisesti, mutta tehokkaasti!

Luonnolliset kuorinta-aineet kasvojen ja kehon iholle

käsien kuorinta

Iho kasvoissasi on paljon herkempi kuin kehosi iho, joten kun valitset tuotteita tälle alueelle, kannattaa pitää mielessä, kuinka helposti kasvojen iho vahingoittuu.

Lisäksi kannattaa valita sellaisia aineksia, jotka sopivat paremmin omalle ihotyypillesi, olipa ihosi sitten rasvainen, kuiva tai yhdistelmätyyppiä.

Keholle voit sen sijaan valita sellaisia aineksia, jotka torjuvat selluliittia, raskausarpia, huonoa verenkiertoa ja muita ihon ongelmia.

Kuorinta on elintärkeä vaihe silloin, kun yrität tehdä ihostasi nuorekkaan ja hehkuvan, sillä se poistaa kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ihosta harmaan ja samean.

Lisäksi kuorinta tehostaa verenkiertoa sekä estää ryppyjen kehittymistä.

Lue aiheesta lisää: Ihonhoidon 7 syntiä

1. Hedelmät kasvojen ihon kaunistajina

ananas ja kiivi

Kasvojesi iho on paljon herkempi kuin muut ihoalueesi, ja lisäksi se kärsii enemmän ulkoisten tekijöiden suorista vaikutuksista, joita ovat muun muassa auringonvalo, tuuli, saasteet ja monet muut ilmiöt.

Siksi suosittelemmekin, että käyttäisit luonnollisia kuorinta-aineita, joissa on hedelmää. Vaikka et niistä saakaan sellaista hiovaa vaikutusta joka tavallisilla kuorinta-aineilla on, hedelmien sisältämät entsyymit auttavat kuorimaan ihoasi kemikaalisella tavalla.

Hedelmät eivät ainoastaan puhdista ihoa, sillä saat niistä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat hyvin hyödyllisiä ihon terveyden kannalta.

Me suosittelemme seuraavien hedelmien käyttöä kasvojen ihon kuorimiseksi kemikaalien avulla:

  • ananas sopii rasvaiselle iholle
  • kiivi sopii rasvaiselle ja yhdistelmäiholle
  • papaija sopii yhdistelmä- ja kuivalle iholle
  • päärynä sopii herkälle ja kuivalle iholle

Kuorinta hedelmillä on helppoa: ota vain palanen valitsemaasi hedelmää ja laita sitä sitten puhtaalle ja kuivalle kasvojesi iholle. Anna hedelmän vaikuttaa muutaman minuutin ajan, kunnes neste kuivuu, ja pese sitten kasvosi.

Voit toistaa tätä hoitoa kerran viikossa. On tavallista, että entsyymit aiheuttavat hiukan kutinaa, mutta tämän ei tulisi kuitenkaan kestää kovin kauaa.

2. Kookosöljy ja ruokasooda käsien ihon kuorintaan

ainekset

Kätesi ovat sellainen osa kehoasi, joissa työn ja ikääntymisen jäljet näkyvät hyvin helposti.

Käsien iho ei ole yhtä herkkä kuin kasvojen, eivätkä kädet myöskään kärsi esimerkiksi raskausarvista tai selluliitista, kuten moni muu kehosi alue. Käsiesi iho on kuitenkin aina alttiina ulkoa tuleville asioille, ja lisäksi tämän alueen verenkierto voi olla huonoa.

Jotta voisit valmistaa erityisen kuorinta-aineen käsillesi, me suosittelemme kahden loistavan aineksen yhdistämistä, nimittäin ekstraneitsyt-kookosöljyn ja ruokasoodan.

Kookosöljy ravitsee ihoasi syvältä sekä suojaa sitä, ja ruokasooda taas aktivoi hellävaraisesti ja tehokkaasti verenkiertoasi sekä kuorii ihoasi.

Kuinka tätä yhdistelmää käytetään?

  • Sekoita kyseiset kaksi ainesta, kunnes saat aikaiseksi rosoisen tahnan.
  • Kookosöljyn tulee olla yli 43-asteista, jotta se voisi sulaa, joten saattaa olla tarpeen lämmittää sitä ennen kuin aloitat hoidon toteuttamisen.
  • Hiero sitten käsiäsi seoksella, ja huuhtele lopuksi ihosi kunnolla lämpimällä vedellä.

Lue aiheesta lisää: 5 keinoa kehon pH-tasapainon säätelyyn ruokasoodalla

3. Merisuola ja oliiviöljy kehon ihon kuorimiseksi

Kehosi iho tarvitsee sellaista kuorintaa, jonka teho on suurempi kuin kasvojen kohdalla, jotta voisit tehostaa verenkiertoasi, poistaa myrkyllisiä aineita, raskausarpia ja selluliittia sekä tehdä ihostasi pehmeämmän.

Jotta voisit saada kaiken tämän aikaiseksi, tarvitset kuitenkin vain kahta hyvin tehokasta luonnollista tuotetta.

  • Merisuola: voit valita erilaisia suoloja sen mukaan, mitä aluetta olet aloittamassa kuorimaan.

Voit esimerkiksi käyttää takapuolen tai kantapäiden iholle karkeaa suolaa, kun taas rinnan kohdalla hienompi suola on parempi vaihtoehto. Lisäksi merisuolasta saadaan ihoa hyödyttäviä mineraaleja, joten älä käytä tässä teollisesti jalostettua tai pöytäsuolaa.

  • Oliiviöljy: tämä öljy sisältää elintärkeitä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa sekä antavat sille runsaasti antioksidantteja.

Oliiviöljy on erittäin kosteuttava tuote, joten jos sinulla on rasvainen iho, me suosittelemme tämän öljyn korvaamista kookos- tai jojobaöljyllä sekä lisäämistä pienen määrän aloe vera -geeliä.

Noudata samoja ohjeita kuorinnassa kuin kookosöljyä ja ruokasoodaa sisältävän reseptin kohdalla.

Voit laittaa tätä seosta ihollesi suihkussa ollessasi, sillä näin voit hyötyä kuuman veden aiheuttaman höyryn ihohuokosia avaavasta vaikutuksesta. Kun sitten kuivaat ihosi, voit huomata sen uuden sileyden ja paremman kosteutuksen.

Kannattaa kokeilla – ota avuksesi luonnollisten tuotteiden ihoa kaunistava vaikutus kuorinta-aineina niin käsiä, kasvoja kuin kehoa koskien!

Kategoriat: Kauneus Tags:
UUTISIA VERKOSSA